Ako ste jedna od onih koja još uvijek misli da je blackberry (brusnica) sastojak za pitu ili kako je bluetooth nešto što se dogodi kada zaboravite na stomatološki pregled, ne očajavajte! Donosimo pet najnovijih gadgeta samo za cure!

Ogledalo od 360 stupnjeva

Čudo je kako se ovog izuma nitko prije nije sjetio, ogledalo zapravo sedam ogledala u jednom koji imaju mogućnost rotacije za 360 stupnjeva olakšavaju, što li drugo nego li feniranje. Ne morate više okretati glavu prilikom izvlačenja pramenova, dovoljno je da pogodite kut gledanja i vaša frizura bit će savršena. Cijena kao iz snova samo 180 kuna.

Kamera koja prepoznaje osmijeh

Naravno da je osmijeh najvažniji adut svake djevojke i baš zato osmišljena je kamera na kojoj je programiran poseban detalj. Ona naime ima sposobnost da čeka dovoljno dugo dok ne ovjekovječi nečiji osmijeh. To je jedina kamera na svijetu koja odbija slikati namrgođenu Victoriju Beckham. Cijena 1 800 kuna.

Memory stick kazeta

Svi oni maleni stickovi sasvim su beskorisni jer kako tu sitnicu pronaći u veelikoj modernoj torbi. Uštedite svoje dragocjeno vrijeme pomoću sticka veličine stare kazete koju lako opipate među mnoštvom za život nužnih stvarčica u torbi, samo oprez nemojte se zanijeti pa ga staviti u kazetofon…Cijena baš sitnica 9O kuna.

I-pod glazbeni jastuk 

Pretpostavimo da obožavate zaspati uz zvukove James Blunta ( a vašoj polovici od njega se diže kosa na glavi), ovaj jastuk riješit će vaše probleme. Priključite ga na iPod i samo vaše uho imat će priliku uživati u sladunjavim melodijama za samo 200 kuna. 

Pametna olovka
Ona posjeduje sve vještine koje vi drage dame ne posjedujete, ona pamti zapisano. U pretrpanom dnevnom rasporedu; odlaska na manikuru, pedikuru, kod frizera, pa na masažu jednostavno se pogubite u hrpi papirića podsjednika, zato jednostavno nabavite mudru olovku koja će pamtiti sve zapisano. 
Kad dođete doma strgane i umorne od šopingiranja, prebacite podatke iz olovke u vaš preslatki, Swarovski kristalićima optočen laptop i sve što ste tokom dana zabilježile imate crno na bijelom. Cijena sitnih 400 kuna, pa toliko vas košta manikura! 


Ne šizite na nas, autor ovih naputaka je muškarac!

Jedan obični muški šovinist još k tomu Britanac usudio se omalovažavati neraskidivu vezu žena i tehnologije. On ne shvaća kako žene uživaju u gadgetima. Naime prava je istina da bi ljepši spol dao sve za predmet u koji se može umetnuti baterija, SIM ili memorijska kartica, po mogućnosti u crvenoj ili ružičastoj boji. 

Utvrđeno je naime, kako žene gadgete kupuju da si olakšaju život, dok muškarci to čine samo zato što žele imati najnovije uređaje u vlasništvu. 
Zato 1: 0 za žene ljubiteljice gadgeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju