Četiri simpatične Njujorčanke - Carrie, Samanthu, Charlotte i Mirandu vežu prijateljstvo, i potraga za onim pravim. Važan faktor u životima tih seksi djevojaka su njihovi stanovi i kuće čiji interijeri su dizajnirani prema osobnosti svakog lika. Provjerite kojoj od njih ste slični i unesite novi šarm u svoj životni prostor

Želite li otkriti skriva li se u vama Carrie, Samantha, Charlotte ili Miranda, u tome vam mogu pomoći opisi koji slijede.

Carrie
Vješto baratate riječima i trudite se biti informirani. Od vašeg vokabulara bogatija je jedino garderoba. Ljubav prema cipelama ne moramo ni spominjati. Iako živite u jednosobnom stanu, niste štedjeli na kvadraturi pri opremanju ove, po vama, 'najvažnije prostorije'. Vaša jednostavno uređena kupaonica otkriva obilje kozmetike, dok kreativni nered u svim prostorijama stana i pravo 'šarenilo' stilova kojima pripadaju pojedinačni komadi pokućstva otkrivaju vašu spontanost i neopterećenost organiziranjem.

Modni časopisi i knjige sličnih tematika vidljivi su na svakom koraku, od predsoblja do spavaće sobe, kako vam niti jedan novi trend ne bi promaknuo. Kroz svoje veze uvijek otkrivate nešto novo o sebi, a zatreba li vam savjet ili inspiracija, obraćate se svojim bliskim prijateljicama koje su od vas udaljene samo jedan telefonski poziv. 

Samantha
U igri zavođenja imate dominantnu ulogu, a muškarcima prilazite s puno šarma i samopouzdanja. Kao stručnjakinja za odnose s javnošću, dobro znate da poruka koju šaljete svojoj ciljnoj skupini (muškarcima) treba biti jasna i direktna. U vašem interijeru nema pregrada već vlada otvorenost prostora. Sve je izloženo pogledima, a u tu svrhu postavljeno je i ogledalo nasuprot kreveta. Središnje mjesto dnevne sobe zauzima sjedeća garnitura ili krevet koji dominiraju svojom veličinom kao i vatreno-crvenom bojom materijala poput baršuna i svile te mnoštvom udobnih jastuka. Strastvenu temu 'boudoira' nadopunjava i antikvitetni ormar u orijentalnom stilu smješten pokraj kreveta. Vaša kuhinja je moderna, opremljena najsuvremenijim uređajima, dizajnerskim posuđem i – potpuno nekorištena. 

Charlotte
Prijateljice vas opisuju kao ‘vječnu optimisticu i romantičarku besprijekornih manira, koja uporno vjeruje u brak. Ako iz vaših usta slučajno izleti neka 'sočna' rečenica, svi ostaju iznenađeni, jer dama poput vas nikada ne psuje. Urođen osjećaj za eleganciju i obrazovanje stvorili su od vas oličenje profinjenosti, a od vašeg interijera – odaje u kojima prevladava klasični 'chic'. Paleta neutralnih boja u svijetlim nijansama te pažljivo raspoređeni izvori svjetlosti, prostor čine prozračnim i osvježavajućim. Kristalni lusteri, pomno odabrane stolne lampe, vitrina u blagovaonici te mnoštvo detalja (okviri za slike, vaze sa svježim cvijećem kreiraju atraktivan i nadasve ženstven interijer. 

Miranda
Ambiciozni ste, proaktivni i ponosni na dosadašnje profesionalne uspjehe, kao i spremni za daljnji uspon u poslovnom svijetu. Maštanje i pretjerana romantika nisu vaš stil, već realan i pomalo ciničan pogled na ljubav. Da morate birati između romanse i posla, vjerojatno bi odabrali ono u čemu ste uspješniji – karijeru. U vašem modernom i praktičnom interijeru, funkcija prevladava nad formom. Multi-funkcionalan namještaj suvremenog dizajna, geometrijski oblici i minimalna količina ukrasa, asociraju na vaš racionalan pogled na svijet. Nered, pa makar bio i kreativan, remeti vaš detaljno organiziran stil života u kojem sve ima svoje mjesto. Tamni drveni podovi, svijetli zidovi skoro bez dekoracija, bijela kupaonica i laptop na stoliću u dnevnoj sobi – slika je to konzervativnog i poslovno orijentiranog stava karijeristice. 


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju