Na ceremoniji koja se održala u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku, magazin Wall Street Journal dodijelio je svoje nagrade najboljim inovatorima u svijetu umjetnosti, mode, arhitekture, dizajna, tehnologije i brojnih drugih područja.

Nagrada se dodjeljuje od 2011. godine i prati posebno izdanje magazina posvećeno dostignućima laureata.

Jedan od ovogodišnjih laureata je i dizajner Kim Jones, novi kreativni direktor ženskih i haute couture linija u modnoj kući Fendi. Jones je na dodjelu došao u pratnji svoje prijateljice i vjerne klijentice Demi Moore.

Očekivano, slavna 59-godišnja glumica za ovu je prigodu odabrala kombinaciju s potpisom Fendija. Nosila je tamnoplavo baršunasto odijelo u kombinaciji s neutralnim crnim gležnjačama, koje nisu dolazile do izražaja ispod predimenzioniranih hlača.

Umjesto topa, majice ili bluze, Demi je ispod sakoa nosila samo lagani grudnjak i tako stvorila iluziju dubokog proreza, kakve inače viđamo na haljinama.

S obzirom na kroj te kombinaciju mekanog baršuna i svilenkastog satena, u pitanju je vrlo senzualan model sakoa, koji se zbog dekoltea ipak mora nositi s malom dozom opreza ako se stilizira na ovakav način.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju