Demi Moore bila je gošća na proslavi 150. rođendana časopisa "Harper's Bazaar" održanoj u New Yorku. Lijepa 54-godišnjakinja za tu prigodu izabrala je kožnatu suknju koja je maksimalno istaknula njen uski struk

 

Glumica Demi Moore kao da prkosi godinama i s 54 ljeta ima fantastičnu figuru kakvu bi poželjele 20 i više godina mlađe žene. Svoju vitku liniju, a naročito struk na proslavi 150. rođendana časopisa "Harper's Bazaar" naglasila je u kožnatoj suknji vrlo visokog struka stegnutog remenom koji je ukrašen metalnim ringovima.

'Demi Moore izabrala je kožnatu suknju koja je maksimalno istaknula njen uski struk'

Kožnata suknja brenda Monse asimetričnog kroja ima i prorez pa su tako do izražaja došle i Demine lijepo izgrađene noge. Metalni ringovi bili su detalj i na glumičinoj bijeloj majici, također brenda Monse. Stajling je zaokružila crnim štiklama Christian Louboutin i crnom torbicom.

Za proslavu velike obljetnice kultnog modnog časopisa Demi Moore izabrala je mladenačku odjevnu kombinaciju s rock štihom, a mi smo pronašli još foto dokaza da se lijepa 54-godišnjakinja voli odijevati mladenački, a vidjeti ih možete u foto galeriji.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju