Demi Moore bila je gošća na reviji luksuzne francuske modne kuće Saint Laurent održane u sklopu Tjedna mode u Parizu. Saint Laurent prikazao je novu žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2024., a Demi se na reviji družila i s Kate Moss.

Galerija Demi Moore na Tjednu mode u Parizu - 7 Demi Moore na Tjednu mode u Parizu - 3 Demi Moore na Tjednu mode u Parizu - 2 +4 Demi Moore u 'goloj' haljini na Tjednu mode u Parizu

Za dolazak na Tjedan mode u Parizu Demi Moore odabrala je stajling u crnoj koja slavnoj glumici rođenoj u mističnom znaku škorpiona pristaje savršeno.

Demi je izgledala senzacionalno u prozirnoj crnoj haljini koja prati liniju tijela, dugih rukava i s otkrivenim desnim ramenom. Pojačana tkanina stavljena je na strateške dijelove tijela, preko grudi i gaćica. "Gola" haljina naglasila je fantastičnu figuru Demi Moore, naročito njene skladno građene noge.

Demi Moore na Tjednu mode u Parizu - 5 Demi Moore u 'goloj' haljini na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Stajling za dolazak na reviju modne kuće Saint Laurent glumica je finiširala štiklama s otvorenom petom i tankim remenčićem te s izražajnim špicom. Demi nosi cipele s "dekolteom", kako se nazivaju modeli na kojima se vidi početak nožnih prstiju. Nosila je i malu crnu torbicu, a za poziranje pred fotografima prije revije stavila je sunčane naočale velikih okvira četvrtastog oblika.

Demi Moore na Tjednu mode u Parizu - 8 Demi Moore uz prozirnu haljinu nosi štikle s otvorenom petom i 'dekolteom' (Foto: Profimedia)

Pojavom svoje mame na Tjednu mode u Parizu bila je oduševljena i njena kći Scout Willis koja je na Instagramu podijelila majčinu fotografiju iz Pariza te napisala:

Ne mogu vjerovati da sam ja tvoje dijete.

Demi Moore na Tjednu mode u Parizu - 4 Demi Moore i Kate Moss na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

"Ti odjeći činiš uslugu noseći je": Izdanje u kojem je Demi Moore bilo nemoguće ne primijetiti Demi Moore Demi Moore u Milanu Demi Moore u Milanu - 4 +1 Demi Moore u Milanu - 2

Ljetne tenisice Demi Moore koje se rado nose i na hrvatskim ulicama Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 4 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 2 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 3 +3 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju