Na Tjedan mode u Milanu stigla je i glumica Demi Moore, koja, između ostalog, nije propustila reviju na kojoj je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2024. godine predstavila modna kuća Fendi.

Galerija Demi Moore Demi Moore u Milanu Demi Moore u Milanu - 4 +1 Demi Moore u Milanu - 2

Glumica je na reviju stigla u koraljno narančastom setu modne kuće Fendi napravljenom od rebrastog materijala koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru.

Gornji dio seta čini top s povišenim ovratnikom, dok donji dio čini suknja s asimetričnim rubom i efektnim naborima.

Kada je u pitanju obuća, glumica se odlučila za crno-zlatne sandale s tankim remenčićima i visokom potpeticom.

Demi Moore u Milanu Demi Moore u Milanu (Foto: Profimedia)

Izdanje je upotpunila visećim naušnicama. Svoju prepoznatljivu dugu kosu nosila je raspuštenu, s razdjeljkom po sredini.

Fotografije iz Milana glumica je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu, a oni su je zasuli komplimentima. Ti odjeći činiš uslugu noseći je, samo je jedan od oduševljenih komentara.

Ljetne tenisice Demi Moore koje se rado nose i na hrvatskim ulicama Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 4 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 2 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 3 +3 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 1

Ema Luketin: Mrak izdanje domaće influencerice u kojem su glavna zvijezda najpoželjnije hlače Ema Luketin Kombinacija Eme Luketin na Tjednu mode u Milanu Kombinacija Eme Luketin na Tjednu mode u Milanu +6 Zara, 35,95 eura
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju