Čizmice koje podsjećaju na šlapice trend su kojem se već godinama vraćamo svake jeseni i zime, a volimo ih zato što su udobne, tople, praktične i slatke.

Galerija Žena nosi šlapaste čizmice Šlapaste čizmice iz trgovina - 1 Šlapaste čizmice iz trgovina - 5 +7 Deichmann, 114 kn

Uz to su i mekane, pa se u njima osjećamo gotovo kao da smo bosi. Podstava od krzna fino grije stopala, a zbog okruglastog oblika izgledaju baš slatko.

Navlače se u nekoliko sekundi, a najviše ih volimo nositi uz traperice, tajice ili trenirku. Idealne su za šetnju ili odlazak u dućan, a mogu se nositi i na posao.

Od 119 kuna: 20 modela toplih kaputa za dotjeraniji izgled bez previše muke i filozofiranja Bijeli kaputi iz trgovina - jesen 2020. - 20 Bijeli kaputi iz trgovina - jesen 2020. - 18 Bijeli kaputi iz trgovina - jesen 2020. - 14 +17 Bijeli kaputi iz trgovina - jesen 2020. - 13

Ljubičasta majica Nosi se ljubičasto: 10 toplih majica u raznim nijansama najpoželjnije boje sezone

U trgovinama smo pronašli deset modela šlapastih čizmica u crnoj, smeđoj, sivoj, crveno-ljubičastoj i puder nijansi – u fotogaleriji na početku teksta izaberite svoje najudobnije čizmice za ovu sezonu!

Šlapaste čizmice iz trgovina - 6 Planet Obuća, 132 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju