Otići pod nož danas je jednostavno poput odlaska na bilo koji kozmetički tretman. Estetska kirurgija nudi riješenje svih problema, a sve što vam je potrebno je malo hrabrosti i nešto deblji novčanik i možete izgledati poput filmske zvijezde

Ulaskom u ordinaciju estetskog kirurga ušli ste u svijet u kojem je sve moguće. Gotovo da i ne postoji dio tijela koji ne možete prepraviti, povećati, smanjiti ili uljepšati.

Jedini uvjet koji morate zadovoljiti je debeli novčanik koji će se itekako isprazniti prilikom izlaska.

Želja za što ljepšim izgledom učinila je pravi boom u estetskoj kirurgiji, a na zahvate kojima su se nekada podvrgavale samo zvijezde danas odlaze gotovo svi.

Peglanje bora, zatezanje kože lica i uklanjanje viška kože na koljenima te podizanje vjeđa samo su neki od zahvata koji su izuzetno traženi.

I muškarci u želji da zablistaju odlaze pod nož, a evo koji su to najčešći i zahvati koji vraćaju mladenački izgled i samopouzdanje.

Sve je popularnije estetsko oblikovanje stopala. Kako bi zvijezde zablistale u sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama rade liposukciju prstiju i zglobova te oblikovanje stopala.

Bore na čelu odaju godine, no lako nestaju uz tretman botoxom. To rješenje nije trajno, pa postoji druga opcija koja zahtjeva odlazak pod nož.

Liftingom čela zateže se koža čela, što rezultira nestajanjem nabora i podizanjem obrva. Rezultati su dugotrajniji, no kirurzi naglašavaju kako se koža s vremenom također može opustiti.

Lifting lica je najzahtjevniji zahvat koji mogu izvoditi samo stručni kirurzi. Tijekom zahvata se uklanja višak kože, a rezultat je mladenački i svježi izgled lica. Trajnost ovog zahvata ovisi o kvaliteti tkiva te dobi pacijenta.

Opuštanje kože na koljenima teško je zaustaviti vježbom ili pravilnom njegom. 

Opuštena koljena otkrivaju godine, pa ju je moguće ukloniti uz pomoć zahvata koji ostavlja mali ožiljak, a proces zacjeljenja je prilično dug. Ipak, koljena Demi Moore su dokaz kako se sve isplati.

Korekcija očnih kapaka uklanja umoran izgled lica te mu vraća svježinu. Podvrgnule su joj se mnoge zvijezde, a i jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja George Clooney svoj dobar izgled može zahvaliti odlasku pod nož.

Kosa se presađuje metodom transplantacije na rupice. Kosa se, zajedno s pripadajućim dijelom kože, ukloni s potiljka i premjesti na dio glave koji je pogođen ispadanjem.

Kada kozmetički tretmani i masaže lica prestanu djelovati, zahvatom se uklanja suvišna koža i masno tkivo s gornjih i donjih očnih kapaka.

Opuštene nadlaktice su problem koji najviše smeta žene. Ukoliko je problem nemoguće riješiti vježbom i pravilnom prehranom žene se odlučuju na operaciju. Slična je liposukciji, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tjedana kada splasnu otekline i nestanu masnice.

Botox: Omiljeni prijatelj holivudskih zvijezda

Revolucionarno istraživanje: Starenje je bolest i može se liječiti!

Liposukcija masnih naslaga na trbuhu, podbratku te grudima su operacije na koje se ne odlučuju samo žene nego i sve više pripadnika jačeg spola. Muškarci tragove starenje prikrivaju i presađivanjem kose. Tko voli nek izvoli... 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju