Bili smo u šopingu s Instagram mamom koja nam je otkrila gdje se kriju odlični komadi po sniženim cijenama. Donosimo njezine ulove.

Galerija Marinina šoping-destinacija ovoga puta je bio Designer Outlet Croatia Opušteno su se prošetali malim ulicama koje vrve od modnih inspiracija Trendi naočale pronašla je u Optotim optici +9 Za kraj šopinga nagradili su se sokom, kavom i slatkim zalogajem

Otvorenje omiljenih modnih trgovina mnogi su dočekali s nestrpljenjem. I budimo iskreni, ne samo zbog potrebe za peglanjem kartica. Ljubiteljicama mode nedostajalo je cjelokupno iskustvo koje šoping pruža. To uključuje vađenje omiljenih odjevnih komade koje smo proteklih tjedana jedva čekali odjenuti, sređivanje i odlazak u potragu za dobrim ulovom. Onaj osjećaj kad pronađeš traperice po odličnoj cijeni i nakon toga sjedneš na kavu na osunčanoj terasi teško se može mjeriti s online kupovinom.

Jedna od onih koja je jedva čekala otići u klasični šoping jest i poznata Instagram mama i ljubiteljica mode Marina Karatović Mišura. S obzirom na to da je njezina šoping-destinacija ovoga puta bio Designer Outlet Croatia, poznat kao modni gradić na otvorenom, u šoping je povela i svog starijeg sina Marina. Opušteno su se prošetali malim ulicama koje vrve od modnih inspiracija i pritom pronašli ključne proljetne komade po odličnim cijenama.

Opušteno su se prošetali malim ulicama koje vrve od modnih inspiracija Opušteno su se prošetali malim ulicama koje vrve od modnih inspiracija Foto: Nova Studio

Traperice koji su neizostavan proljetni komad pronašla je u Guessu. Jednostavan model skinny traperica Marina voli kombinirati uz bijelu majicu s kratkim rukavima ili elegantnu košulju. Uz obje varijante idealno će joj pristajati zanimljive bijele tenisice kojima nije mogla odoljeti jer su bile snižene 70 posto. U Guessu u Designer Outletu još možete pronaći lagane haljine, majice, košulje, ali i torbe te novčanike po cijenama koje bi mogle biti opasne za vaš novčanik.

Marina je svoju proljetnu torbu ipak odabrala u Replayu. Zanimljiva torba idealne veličine za mamu dvoje djece bila je Marinin najdraži ulov. U odabiru joj je pomogla simpatična prodavačica koja je prepoznala što Marini treba. Četiri pretinca bit će dovoljna za organizaciju svih njezinih i dječjih potrepština, a s obzirom na zagasite tonove, moći će je nositi cijele godine.

Trendi naočale pronašla je u Optotim optici. U mnoštvu izbora jedva se odlučila za samo jedan par. Između Fendi, Bottega Veneta i MiuMiu, koje su bile na snižene za 30 posto, na kraju se odlučila za Dior naočale, snižene 80 posto, koje će jednako dobro izgledati uz sportske ili elegantne kombinacije.

Trendi naočale pronašla je u Optotim optici Trendi naočale pronašla je u Optotim optici Foto: Nova Studio

Neizostavna Marinina postaja bio je i Mass, koji u outletu ima odličan izbor i itekako primamljive popuste. Marina je tamo pronašla zlatne balerinke koje joj odlično pristaju uz preplanulu put, a zbog boje koja pristaje uz gotovo sve neće ih imati problema kombinirati.

Žuta haljina koju je Marina pronašla u Gantu rezervirana je sunčane proljetne dane. Lagani materijal bit će idealan i za ljetne mjesece, a može se kombinirati uz tenisice za opušteniju kombinaciju ili uz sandale za večernju varijantu. S obzirom na to da se dvoumila između dvije veličine, Marina je haljinu isprobala i doma odnijela onu koja joj stoji kao salivena.

Marina nije odoljela ni kupnji dvodijelnog kupaćeg kostima u Calzedoniji. Iako to nije klasičan proljetni komad, idealan je za hvatanje boje na balkonu. Šarenih boja i laskavog kroja, taj će kupaći kostim sigurno zaslužiti i svoje mjesto u koferu kada počne sezona ljetovanja.

Sreću zbog svog ulova nije krio ni devetogodišnji Marin, koji je u Sport Visionu odabrao nove kopačke. Treninzi uskoro počinju, a dotad će Marin vježbati u parku s prijateljima i novom loptom koju je zaslužio uzornim ponašanjem i praćenjem Marininih koraka. U svakoj su prodavaonici dezinficirali ruke i držali se propisanog razmaka. Uz sve mjere sigurnosti, šoping je za Marinu i Marina bio i dalje ugodan i siguran.

Budući da u modnom gradiću na otvorenom nije velika gužva, Marina i Marin svoj su šoping obavili u kratkom roku, a zatim su sjeli u Leggiero i uživali u kavi, soku i slatkom zalogaju na svježem zraku.

Za kraj šopinga nagradili su se sokom, kavom i slatkim zalogajem Za kraj šopinga nagradili su se sokom, kavom i slatkim zalogajem Foto: Nova Studio

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju