Jennifer Lopez objavila je zaruke s Benom Affleckom. Par je bio zaručen i prije 20 godina, nakon što su se upoznali na setu filma Gigli, ali zaruke su raskinuli u siječnju 2004. godine.

Sada su svojoj ljubavi dali drugu šansu, a u veljači je Jennifer Lopez objasnila zašto je njihova veza sad drugačija u odnosu na prije 18 godina.

Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mjestima u životima, imamo djecu i sada moramo biti svjesni svih tih stvari, rekla je.

Detalj koji nije prošao neprimijećeno nakon objave zaruka je zaručnički prsten, a dodatno posebnim učinila ga je boja dragog kamena.

Prsten je naime ukrašen svijetlozelenim dijamantom, a upravo ga zelena boja čini posebnim jer se radi o boji koja u životu glazbenice i glumice ima posebno značenje.

Uvijek govorim da je zelena boja moja sretna boja. Možda se sjećate i određene zelene haljine, aludirala je u jednom intervjuu na nezaboravnu Versace haljinu koju je nosila na dodjeli Grammyja 2000. godine.

Shvatila sam se da u mom životu ima mnogo trenutaka u kojima su se dogodile nevjerojatne stvari dok sam nosila zeleno, rekla je pjevačica, a čini se da su zaruke posljednji u nizu događaja koji će biti obilježen i zelenom bojom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju