Prije odlaska na godišnji odmor i skidanja u kupaći kostim mnoge žene posežu za magičnim dijetama koje jamče veliko gubljenje kilograma u kratkom roku. Umjesto instant rješenja koje uključuju skupe suplemente i namirnice koje je nemoguće pronaći u trgovinama, odaberite program Detox Mg


U 21 DAN DO TIJELA ZA 5

Program Detox Mg
pruža vam dubinsko čišćenje organizma od toksina u samo 21 dan tijekom kojih ćete poboljšati tjelesne funkcije, vratiti izgubljenu energiju, poboljšati raspoloženje i biti zadovoljni sa svojim izgledom taman prije odlaska na godišnji odmor i skidanje u kupaći kostim.

Čak i ako pazite što jedete, redovito vježbate i opuštate se od stresne svakodnevnice, jednom godišnje potreban vam je 'reset' tijela.

'Pravilna detoksikacija uključuje u prvom redu prirodne, zdrave namirnice namijenjene poboljšanju vašeg zdravlja kojima ćete očistiti tijelo od nataloženih štetnih tvari. Svakodnevna konzumacija prirodnih sokova ili smoothija ujutro i odgovarajući odabir namirnica tijekom dana vašem će tijelu osigurati obilje vitamina, minerala i antioksidnasa,' pojašnjava mr. sc. Kristina Aralica Tušak

5 OSNOVNIH PRAVILA PROGRAMA Detox Mg:
1. Program propisuje smanjenje konzumacije čvrste hrane i izbacuje određenu alergenu hranu čime se smanjuje opterećenje probavnog trakta.

2. Tijelo pokreće postupak dubinskog čišćenje otprilike osam sati nakon posljednjeg obroka, i ono traje oko četiri sata. Zato je važno ne uzimati hranu između večere i doručka u trajanju od 12 sati.

3. Pridržavate li se načina prehrane propisane programom, regulirat ćete ravnotežu kiselina i baza u svojem tijelu, što zna biti uzrok brojnih bolesti.

Ograničavanjem unosa krute hrane te izbacivanjem alergenih namirnica smanuje se opterećenje na probavni trakt, kao i kiselost organizma, koja je uzročnik brojnih bolesti.

4. Namirnice preporučene programom odlični su saveznici pravilnog rada jetre koja uklanja otpadne tvari iz organizma.

5. Nakon što se toksini izluče iz stanica, tijelo ih mora u potpunosti ukloniti uz tijela, što je lakše postići uz tehnike i dodatke programa Detox Mg.

KOME PROGRAM DETOX MG NIJE NAMIJENJEN?
S obzirom da je riječ o posebnom načinu prehrane, program Detox Mg nije namijenjen dijabetičarima, osobama sa smetnjama u prehrani i s vrlo malo energije, bolesnicima s hipoglikemijom, hipotireodizmom i karcinomom, osobama koje se oporavljaju od kirurškog zahvata, trudnicama i dojiljama.

PRIJAVI SE NA PROGRAM DONAT DETOX MG
Zadovoljna.hr i Donat MG daruju ti idealnu priliku da se 'resetiraš', povratiš izgubljenu energiju i pripremiš tijelo za ljeto. Uz malo sreće možda ćeš se baš ti naći među pet sretnih kandidata koji će sudjelovati u super programu za detoksikaciju.

Prijavi se na program Donat Detox MG od 23.6. do 26.6. ove godine putem ove PRIJAVNICE.

Program traje 21 dan, namijenjen je ženama i muškarcima, a uključuje slijeđenje unaprijed zacrtanog jelovnika i jednostavnih aktivnosti.

U sklopu programa bit će priređeno upoznavanje, zajednička druženja i vježbanje na otvorenom, no većina aktivnosti obavljat će se iz udobnosti vlastitog doma.

Ovaj super jednostavni detox olakšat će ti Donat MG mineralna voda, Detox MG priručnik,poklon-paket proizvoda i članstvo u teretani koje će petoro sretnih kandidata programa dobiti na dar od Donat MG-a.

Za prijavu imaš samo četiri dana. Stoga, požuri. Možda ćeš se baš ti naći u odabranom društvu koji će se resetirati uz DETOX MG.

Prijavi se na Detox MG program

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju