Nova kolekcija Diane Viljevac otvorila se široj publici i ponudila klasične, bezvremenske komade poput sakoa koji se slažu sa svim modnim kombinacijama, ali i elegantnijih verzija koji će idealno upotpuniti elegantan dizajn kojeg ni u ovoj kolekciji ne manjka.

Galerija Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 3 Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 4 Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 2 +11 Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 1

Ljubiteljice mode koja ljepotom prati kvalitetu primijetiti će elemente koji su prepoznatljivi u dizajnu Diane Viljevac, poput haljina koje prate liniju tijela i ističu figuru na decentan način, i nove, odvažne siluete uz pomno odabrane materijale kako bi se klasika i novosti iz svijeta glamura spojile u jedinstven dizajn.

Dizajnerica ističe kako je ponosna na cijelu kolekciju i to ne samo zbog krajnjeg rezultata, već kompletnog kreativnog procesa u kojemu je uspjela postići sve što je željela:

Otkada sam otvorila dućan u Dežmanovoj 4, osim ugodnog iskustva i lijepih haljina, poželjela sam svojim klijenticama ponuditi mogućnost da u samo jednoj posjeti izaberu kompletan outfit. Nakon višemjesečnog stvaranja i vrlo turbulentnog i radnog ljeta inspiraciju sam pronašla upravo u znatiželji žena koje i klasične komade nose na svoj način i tako im daju personalizirani duh.

Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 12 Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 12 (Foto: Karmen Poznić)

Rezultati višemjesečnog stvaranja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, posebno nakon povratka hit kaputa koji su i prošle godine zavladali našom modnom scenom, a ovoga puta dostupni su u novom dizajnu, ali i novim bojama koje se slažu s ostatkom kolekcije.

Kako na novim modelima prevladavaju prave jesenske i zimske boje i hladniji tonovi, dizajnerica nije nimalo dvojila oko razbijanja monotonije kroz nešto izazovnije modele:

Svaka kolekcija je priča za sebe i uvijek je potrebna prilagodba mjestu i vremenu u kojem živimo, publici koja nas prati i dizajnu koji je trenutno tražen. Uvijek volim ponuditi svoje viđenje mode za nadolazeću sezonu, prilagođavajući se kroz boje i materijale, ali nudeći suprotnost u dizajnu i krojevima. I u ovoj kolekciji predstavljene su mini haljine jer ne vidim razlog da se iste ne nose i u hladnoj sezoni, posebno ako ih pametno kombiniramo i dodatno ukrasimo novom linijom remenja koja još elegantnije naglašava liniju, ali i jednobojnu odjeću.

Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 15 Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 15 (Foto: Karmen Poznić)

Asimetrija koja je izuzetno tražena u kolekcijama popularne dizajnerice nije izostavljena niti ovaj put, ali vidi se na elegantnijim, večernjim modelima koji zahtijevaju dodatne detalje kako bi se izdvojili i postali savršeni za posebne svečanosti i važne prigode. Isti su obogaćeni decentnim sjajem koji privlači minimalističke detalje i nakit, pri čemu fokus i dalje ostaje na neponovljivom dizajnu i osobi koja ga nosi.

Uz modele za posebne prigode stižu nam i nosivi kombinezoni, ali i novi modeli suknji koji čvrstoćom materijala dopuštaju savršen izgled svakom kroju tijela. Modeli s dozom tradicionalnog, bezvremenskog šika idealni za nadolazeću sezonu i dalje se rade prema želji kupaca:

Svi komadi iz nove kolekcije uvijek se mogu prilagođavati svakom tipu tijela uz izradu po mjeri, a klijenticama je na raspolaganju i paleta različitih boja i materijala u kojima se modeli mogu izraditi. S nestrpljenjem očekujem najnovije reakcije na kolekciju u kojoj se može pronaći svaka maturantica, mladenka, kuma ili poslovna žena jer sve što im je potrebno za savršen look mogu pronaći u Dežmanovoj 4 i na stranici www.dianaviljevac.com.

Uz novu kolekciju prepunu iznenađenja, i artikli iz prošlih kolekcija dostupni su na web shopu i u dućanu u centru Zagreba, uz prigodne popuste od 20 posto povodom Black Friday-a, koji traju do 28. studenog.

Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 8 Nova kolekcija Diane Viljevac za jesen/zimu - 8 (Foto: Karmen Poznić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju