Hrvatska dizajnerica Diana Viljevac predstavila je svoju novu kolekciju u kojoj je zadržala dozu romatike, ali se poigrala formama i materijalima. I ovaj put kolekcija je iznimo nosiva i ženstvena, a na klasične i bezvremenske krojeve dodavala se 3d čipka koja je laserski rezana i bojana

Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju koja će se sigurno svidjeti svim romantičnim ženama i ljubiteljicama elegancije.

Igrali smo se formama pa su komadi vizualno oku zanimljivi. Zadržali smo eleganciju i romantiku, ali smo ih razigrali koristeći različite materijale poput 3d čipke koje smo aplicirali na haljine, kaže Diana.

Uz haljine kolekcija je obogaćena torbama za koju već postoji lista čekanja, ali i kaputima. Torbe su kožne, a dolaze u više varijanti. Velika ima ručku i remen koji se može skinuti po potrebi i malena torba koja će upotpuniti večernji outfit.

Cure su oduševljene torbama i to me posebno veseli. Odlučili smo obogatiti kolekciju kako bi cure na jednom mjestu mogle pronaći ključne komade za svaki outfit, dodaje dizajnerica.

Kolekcija je prilagođena svim dobnim skupinama kako bi svatko pronašao nešto za sebe. Materijali koji su korišteni su vuna, čipka, skuba, žoržet, kadi i viskoza, a boje su nježne i nosive.

Predivne fotografije koje prate kampanju potpisuje Goran Matijašec.

Cijelu ponudu možete pogledati na službenoj Facebook stranici  ili u zagrebačkom showroomu koji se nalazi na adresi Šenoina 11.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju