Proljeće je vrijeme kada romantika najviše oživljava, a upravo romantika je lajtmotiv nove kolekcije haljina dizajnerice Diane Viljevac.

Galerija Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac - 7 Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac - 11 Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac - 10 +7 Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac Haljina je uvijek bila okosnica svake kolekcije dizajnerice Diane Viljevac, a tako je i s ovom. Riječ je o haljinama idealnima za dnevne i večernje prigode, pročišćenog dizajna, koje su istovremeno i klasične i modrene. Koloristički, kolekcijom prevladavaju boje svjetlijih i umirujućih nijansi naglašavajući tako ljepotu samih haljina.

Haljinama Diane Viljevac žene se uvijek vraćaju jer ih mogu nositi u svim prigodama. Haljine su namijenjene prilikama od jutra do večeri

Kao i uvijek, dizajnerica je inspiraciju pronašla u ženama i njihovim svakodnevnim navikama. Kod svake kolekcije polazi od sebe jer zna da sve žene uvijek žele da im haljina laska figuri, a da su ujedno udobne i elegantne. Kolekcija je izrazito ženstvena, u njoj se isprepleću aktualni trendovi, ali na klasičan način.

Haljinama Diane Viljevac žene se uvijek vraćaju jer ih mogu nositi u svim prigodama. Haljine su namijenjene prilikama od jutra do večeri.

Novost je kod dizajnerice da svoje kolekcije više ne predstavlja po sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima, već svakih mjesec dana predstavlja novu kolekciju. Klijentice su oduševljene tim načinom rada i pokazalo se kao pozitivan pomak koji je atipičan za dizajnere.
Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac - 10 Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac (Foto: Karmen Poznić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju