Veliki mit kako holivudske ljepotice imaju prekrasno tijelo zahvaljujući osobnim trenerima i svom čudu magičnih napitaka konačno je razbijen. Titulu najljepšeg tijela odnijela je Jamie Pressly koja priznaje kako uspjeh dolazi odricanjem i vježbanjem


Bez obzira na svu silu preparata i najnovijih metoda koje si holivudske dive mogu priuštiti na kraju se sve ipak svodi na isto, za lijepo i zdravo tijelo se treba potruditi.

Glumica Jamie Pressly ponijela je laskavu titulu najboljeg tijela u Hollywoodu te iza sebe ostavila često spominjane Cameron Diaz i Jennifer Aniston.

Tridesetjednogodišnja glumica Jamie Pressly ponijela je laskavu titulu najboljeg tijela u Hollywoodu te iza sebe ostavila često spominjane Cameron Diaz i Jennifer Aniston.

'Uvijek sam naporno vježbala, vjerujem u onu uzrečicu bez muke nema nauke', otkrila je Pressly, dobitnica nagrade Emmy za ulogu u seriji Zovem se Earl.


Kako se trud uvijek isplati govori i podatak da je laskavu titulu ponijela dvije godine nakon rođenja sina Diaza. Jamie si je postavila cilj kako će višak kilograma nakupljenih u trudnoći izgubiti do 30. rođendana i uspjela. Proslavila ga je na tulumu kraj bazena u bikiniju!

'Mislim da je seksi kada žena ima obline na pravim mjestima. zato ne želim biti mršava kao što nalažu holivudski standardi. volim svoju guzu. Vježbam i pravilno se hranim te tako održavam svoju idealnu težinu', pojasnila je Jamie.

Jamie posebno pazi na svoj trbuh. Otkada je rodila smatra ga najseksepilnijim dijelom svog tijela.

Jamie vježba uz trenera, a uz pomoć raznolikih vježbi koje izvodi bez pauza, kako bi se karolije trošile cijelo vrijeme, održava odličnu liniju cijele godine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju