Prošla je još jedna godina i pojavila se nova bora. Naravno, ako ste još u tridesetima i ne razmišljate previše o botoxu i kirurškim zahvatima, no s vremenom hoćete. I to je prirodno. No, autorica knjige 'Yoga Face' Annelise Hagen tvrdi kako bore možete ukloniti jogom

Nitko ne broji bore toliko opsesivno kao Hollywood. Jednako tako na nijednom mjestu na zemaljskoj kugli ne može se pronaći toliko novih sredstava u borbi protiv svih zankova starenja.

I dok se botoks još uvijek poprilično koristi, mnoge pobornice zdravijeg života sve češće posežu za facijalnom jogom.

Za samo jednu godinu vježbanja imat ćete manje bora, čvršću kožu, a linija vrata i čeljusti će biti izraženija

Može li se jogom zaista vratiti vrijeme unatrag?

Ako je suditi prema Annelise Hagen poznatoj stručnjakinji za jogu koja je prije nekog vremena objavila knjigu 'The Yoga Face: Eliminate Wrinkles with the Ultimate Natural Facelift' može.

Hagen tako tvrdi da ako počnete vježbati samo nekoliko minuta facijalne joge dnevno, za šest mjeseci imat ćete čvršću i svježiju kosu, a za godinu dana kao da ste obavili face lifting i to dobar.

- Za samo jednu godinu vježbanja imat ćete manje bora, čvršću kožu, linija vrata i čeljusti će biti izraženija, a cjelokupni dojam svježiji, kazala je Hagen i dodala kako se prvi rezultati mogu vidjeti već nakon tri tjedna.

Vježbe su podijeljene u dvije kategorije, na dnevnoj i tjednoj bazi. Vježba se desetak minuta dnevno tako da se posvetite određenom dijelu lica ili možete vježbati jedan sat tjedno.

Bilo koji put jamči uspjeh, tvrdi Hagen koja je stekla i odlične promotorice, Jennifer Aniston i Gwyneth Paltrow.

Joga za lice bez bora!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju