Njihov dnevni raspored uključuje razna događanja i neizostavni provod u dvorani. Neke liniju održavaju jogom, dok druge izvode kardio vježbe i brinu o prehrani. Glumice sve imaju isti moto: biti najbolja i najljepša u Hollywoodu

Glavna zadaća zvijezda je biti spreman za svaku priliku koju će Hollywood pružiti, kaže Penelope Cruz.

Kako bi zablistala u romantičnoj komediji Bride Wars u kojoj glumi uz Kate Hudson, Anne Hathaway dodatno je poradila na svom lijepom tijelu. Uz osobnog trenera Davida Kirscha s kojim radi već tri godine nekoliko mjeseci prije početka snimanja svakodnevno je radila na podizanju tonusa mišića ruku i bedara.

Njezin program sastojao se od izvođenja vježbi s utezima, veslanja na spravi te trčanja na traci. 'Uživala sam u dodatnom opterečenju i novim načinima izvođenja vježbi. Natjecateljskog sam duha pa je to za mene bio pravi izazov' rekla je Anne.

Rezultat novog režima prema kojem je vježbala Anne Hathaway su tonirani mišići i seksepilniji izgled.

Pojavljivanje u glavnoj ulozi u filmu Marley&Me za Jennifer Aniston bio je prvi izlazak na filmsko platno nakon što je 2006. nastupila u Prekidu s Vinceom Vaughnom. Kako bi njezino tijelo izgledalo savršeno i zategnuto kao u scenama u kojim se pojavila gola u filmu Prekid, uz dugogodišnjeg instruktora joge, Mandyja Ingbera Jennifer je vježbala svaki dan prije snimanja.

Trening je započeo u četiri ujutro, a do pet i trideset glumica je bila ispunjena pozitivnom energijom koja joj je pomogla da odlično odradi posao pred kamerama.

Savršeno tijelo i odličnu formu u četrdesetoj može zahvaliti svakodnevnom treningu koji se sastoji od pola sata kardio vježbi, sat vremena joge te pet minuta istezanja i opuštanja.

Eva Mendes se za ulogu u filmu Žene pripremala uz pomoć dugogodišnjeg trenera Harleyja Pasternaka. S obziram da je poklonica njegovog režima prehrane i vježbe nije joj trebalo puno dodatnog treninga. 'Eva ima čvrsto i zategnuto tijelo, no zadržala je i prave ženske obline' kaže Pasternaka.

Eva je odrađivala četiri do pet treninga tjedno po 45 minuta i izvodila kardio vježbe te vježbe za gornji i donji dio tijela. 'Volim vježbati, no najteže mi padaju vježbe za gornji dio tijela i ramena' priznala je glumica.

Svaka žena, uz malo odricanja može imati tijelo supermodela tvrdi Tracy Anderson, trener Madonne i Gwyneth Paltrow.

Ženstvena Penelope Cruz je svoje tijelo prepustila u ruke trenera Gunnara Petersona. 'Biti spreman za svaku priliku koju će ti Hollywood pružiti je glavna zadaća zvijezda' kaže Penelope.

Kako bi zablistala u filmu Vicky Christina Barcelona Penelope je radila kombinirane vježbe, a motivacije joj nije nedostajalo. 'Biti najbolja je glavna motivacija koja pokreće žene u Hollywoodu' kaže trener Peterson.

Tracy Anderson, trener Gwyneth Paltrow tvrdi kako svaka žena može imati tijelo supermodela ukoliko se potrudi. On preporuča sat vremena kardio vježbi svaki dan te šest puta tjedno vježbe toniranja mišića. Gwyneth i prijateljica Madonna vježbaju po njegovom rasporedu te se pridržavaju propisanog režima prehrane koji se sastoji od ribe, povrća, voća i integralne riže.

Kako bi zablistala u ulozi Friday Pepper u filmu Iron Man Gwyneth Paltrow se držala uobičajenog režima vježbanja kojim se i Madonna pripremala za Stcky&Sweet turneju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju