Osim ruku i vrata postoji još nekoliko dijelova tijela koji odaju godine. Nošenje teških naušnica na ušnim resicama ostavlja tragove pa se sve više žene podvrgavaju novom trendu, liftingu ušiju.

Osim ruku, vrata ili bora na licu i uške mogu odati ženine godine. Kako bi spriječile da se znakovi starenja vide, žene se podvrgavaju raznim operacijama. Lifting je jedan od njih, a nova mogućnost na tržištu je lifting uški.

Teške naušnice kojima se žene vole ukrašavati također mogu biti uzrok izduženim i rastegnutim ušnih resica.
S godinama tijelo polako smanjuje proizvodnju kolagena što rezultira izduženim i tankim uškama na kojim ase vide površinske bore.

Osim godina i izlaganje sunca pomaže starenju ušiju što rezultira nastajanju borama i izduženim ušnim resicama

Izlaganje suncu također može potaknuti brže starenje vanjskog slušnog organa. Zahvat koji je postao pravi trend u Americi traje oko 40 minuta provodi, se pod lokalnom anestezijom, a cijena takvog zahvata je oko devet tisuća kuna.

'Uške napravimo manjima, okruglima i dajemo im zdraviji i mlađi izgled.', objasnio je dr. Matthew Schulman. Ovakvom se zahvatu podvrgavaju žene u dobi od 40 do 60 godina koje najčešće uz botoks ili lifting lica traže i taj zahvat.

Preparat koji će povećati grudi bez zahvata

Pod nož: Zahvati koji vraćaju mladost

Sretna je okolnost što zahvat ne ostavlja nikakve tragove, a naušnice možete nositi već nakon tri tjedna samo je resice potrebo ponovno probušiti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju