Dugotrajno sjedenje u nepravilnom položaju najčešći je neprijatelj kralježnice, a od tog problema najviše pate oni koje radni dan provode za računalom. Samo pola sata vježbanja dnevno može spriječiti probleme koji nastaju zbog premalo brige za tijelo

Problemi s kralježnicom predstavljaju opasnost za čitav lokomotorni sustav. Zbog rada na računalu s vremenom se ukrućuju mišići gornjeg dijela leđa što može biti vrlo bolno. Bol u slabinskom dijelu kralježnice može se proširiti i sezati duž stražnjeg dijela nogu sve do stopala, a uzroci su najčešće kombinacija nekoliko čimbenika: slabost leđnih mišića, fizički napori, debljina, starenje i osteoporoza. Pravovremenim utjecanjem na te uzroke čuvate svoje zdravlje, ulažete u svoju aktivnu i lijepu budućnost.

Čvrsto tijelo i jaka volja daju snagu, čine svakodnevne situacije i odluke lakšima, čine nas osobom koja zrači povjerenjem i podrška je svojoj okolini. Treninzi od samo trideset minuta vrlo brzo čitavom tijelu donose promjene na bolje.

Business fit program je prava stvar za sve one koji žele brzo oblikovati kritične zone, a uz pomoć Power Plate vibracijskog treninga uz nadzor profesionalnih trenera vježba se prema najmodernijim programima treninga osmišljenima od strane svjetskih stručnjaka kao što je Mark Verstegen, kondicijski trenrer minhenskog Bayerna. Unutar 6 tjedana koliko traje program postižu se odlični rezultati uz veliku uštedu vremena.

Vježbanje na Power Plateu jača mišiće, aktivacijom gotovo svih mišićnih vlakana rezultira povećanjem snage i izdržljivosti, poboljšava kondiciju te je odlična tjelovježba za početnike kao i za one sa sportskom kondicijom. Povećava se fleksibilnost, a bolja cirkulacija zagrijava mišiće i čini tetive savitljivijima. Pospješuje cirkulaciju i ubrzava metabolizam jer trening intenzivira sagorijevanje masnoća i time poboljšava bazni metabolizam.

Čvrsto tijelo i jaka volja daju snagu, čine svakodnevne situacije i odluke lakšima, čine nas osobom koja zrači povjerenjem i podrška je svojoj okolini.

Podatak koji će posebno razveseliti priipadnice ljepšeg spola je i da ovakav trening uništava celulit i stimulira limfnu drenažu te smanjuje masne stanice, a uslijed intenzivnijeg izlučivanja hormona rasta i serotonina osjećate se i zgledate mlađi.

Trening na Power Plateu rješiti će problem bolova u leđima jer vježbanje bez dodatnog vanjskog opterećenja štiti kralježnicu, ligamente i zglobove od ozljeda te preventivno djeluje na osteoporozu i poboljšava raspoloženje.

Zadovoljne i zdrave uz dobre vibracije

Power Plate vibracijski trening pod nazivom Business fit će u samo pola sata izvježbati cijelo tijelo. Treninzi počinju svakih pola sata od 10 do 22h, može se trenirati individualno s trenerom ili u malim grupama do pet članova. U centru Zdrave vibracije treninge vode profesionalni treneri koji vas vode kroz efikasan i siguran trening koji djeluje!

Buisness Fit ili Power pauza za ručak je jedinstveni program drop in treninga za poslovne ljude. Iskoristite vrijeme između sastanaka ili prije poslovnog ručka i ubacite trerning u planer. Pola sata vježbanja uz blagotvorne vibracije par puta tjedno je zdrava navika i odlična ušteda vremena.

Zadovoljna i centar Zdrave vibracije daruju Business Fit trening Meliti Martinić, Petri Augustinčić i Martini Cvjetičanin. Usvojite zdravu naviku koja će oduzeti samo pola sata vašeg dragocjenog radnog vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju