Najpoznatije mršavice među zvijezdama otkrile su slabe točke na svom izgledu, a nutricionistica i fitness trenerica Monica Grenfell i pravu istinu. Zbog čega su doista vitke Victoria Beckham, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker i Tara Palmer-Tomkinson?

Mnoge zvijezde tvrde, a spremne su se na to zakleti i životom, da lijepi izgled duguju dobrim genima i brzom metabolizmu. Nutricionistica i fitness trenerica Monica Grenfell koja je imala priliku raditi s mnogima od njih, odgovorno tvrdi: 'Prirodno vitka u drastičnim razmjerima? Takvo što ne postoji. Dajte mi nekoliko trenutaka i odmah ću odrediti je li dotična zvijezda supervitka zbog vježbanja ili prehrane'.

Victoria Beckham: 'Gola izgledam očajno'

'Ne biste vjerovali kako je opuštena koža na mom trbuhu. No, ja nemam ni vremena ni energije za fitness. Stvarno izgledam očajno kad sam gola'.
Monica: 'Victoria je dugo radila na svom tijelu. Njezine noge i ramena su lijepo oblikovane. Stajala sam pokraj nje i tvrdim kako zaista nije kostur. Ona je mala i potpuno bez masti. Mislim da je njezin trbuh u redu. Victoria se vjerojatno uz dosta trbušnjaka, bavi i pilatesom.
Presuda: Vitka je zbog vježbanja.

Sarah Jessica Parker: 'Jedem sve'

'Jedem doslovce sve. Volim jesti. Tajna moje vitkosti je anksioznost', kaže Sarah Jessica.
Monica: kada živite pod stresom, zbog hormona vaše srce brže kuca, a to sagorjeva kalorije. Nije nije čudo da su glasine o preljubu njezinog supruga utjecale na dodatno mršavljenje. No, mislim da ona ne jede mnogo. Bila sam prisutna tijekom njezine večere i Sarah Jessicino 'volim sve jesti' znači točno tri komadića janjetine, svaki veličine oraha i list povrća.
Presuda: Vitka je zbog toga što ne jede.

Jennifer Aniston 'Trčim i bavim se jogom'

'Biti u formi, imati kondiciju.. to je za mene oduvijek bilo jako važno. Zato uvijek trčim prije sata joge'.
Monica: 'Mislim da se Jen trenutačno drži podalje od teretane. Uvijek je izgledala odlično, imala je lijepe noge i to upravo zahvaljujući joggingu. No, njezine noge nisu definirane u posljednje vrijeme. Na to je sigurno utjecala i veza s Johnom Mayerom, pa pretpostavljam da se prestala baviti sportom, ali i jesti. Sad su prekinuli, predviđam povratak u teretanu. To je Jenniferina procedura nakon prekida.
Presuda: 'Vitka je, jer trenutačno ne jede'.

Amy Winehouse 'Ne volim jesti'

'Poprilično sam izbirljiva kad je u pitanju hrana. Nema mnogo namirnica koje volim jesti.'
Monica: 'Unatoč njezinom 'kostur' izgledu, Amy nije pothranjena. Njezini izlasci uvijek završe s sladoledom ili shakeovima, a to sadrži mnogo kalorija. No, izgled njezinog trbuha ukazuje na to da joj nedostaje proteina i vitalnih nutrijienata. Ne hrani se dobro.
Presuda: 'Vitka je, jer ne jede'.

Tara Palmer-Tomkinson 'Mrzim svoje mišiće'

'Mrzim svoj dječački izgled i mišiće na tijelu. To mi je tako neženstveno. No, vitka sam, a to je vjerojatno zbog brzog metabolizma.'
Monica: 'Tarini mišići nisu užasno veliki, no ona uopćenema prirodne tjelesne masti koja se unosi hranom, pa su i njezini mišići takvi. Znam da je rekla kako ima brz metabolizam, no ja držim da Tarah ne jede previše.
Presuda: 'Vrlo malo jede'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju