Zbog velikih problema s kralježnicom, kao i s ligamentima i zglobovima, Victoria je počela redovito izvoditi vježbe uz koje će pokušati izbjeći preporučenu joj operaciju

Možda Victoria Beckham ima ispravan imidž koji joj kod većine modnih urednika donosi same riječi hvale, no njezino držanje je sve samo ne ispravno. Mršavu Posh počele su zabrinjavati fotografije u kojima se iz profila vidi njezina grba.

Iz tog razloga počela je vježbati takozvanu Aleksandrovu metodu pomoću koje se jačaju mišići leđa te povećava njihova fleksibilnost.

Tim su se vježbama posvetili mnogi glumci, pjevači i plesači jer se omogućuju veću balansiranost, koordinaciju i poboljšano držanje tijela.

'Victoria naporno radi na ispravljanju svojeg lošeg držanja. U posljednjih nekoliko godina zaista je vidljiv napredak te ona hoda puno uspravnije' rekao je izbor blizak gospođi Beckham.

Victoria, postoje li uže hlače?

Otropedi su Victoriji preporučili i manji kirurški zahvat kojim bi se uklonile posljedice njezinog dugogodišnjeg nošenja štikli zbog kojeg su joj stradali ne samo zglobovi, već i mišići i ligamenti.

Žgoljave Kate i Victoria na crvenom tepihu

'Ona svakodnevno disciplinirano izvodi vježbe po Aleksandrovoj metodi nakon teretane ujutro i navečer. Ne samo da su joj pomogle uspravnije se držati, već su joj olakšale nošenje sa stresom' dodaje prijatelj poznate trendseterice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju