Postoje vruće hlačice koje će vam pomoći da u vrućim hlačicama izgledate bolje. Riječ je o anticelulitnim hlačicama Scala Bio-Fir koje djeluju tako da zagrijavaju kožu, potiču cirkulaciju na trbuhu, bokovima i stražnjici i otapaju celulit

Imate celulit? Naravno. Upravo zato nas razveselila vijest kako su na tržište stigle hlačice koje djeluju anticelulitno.

Hlačice je testiralo pedeset žena koje su nosile anticelulitne hlačice po šest sati dnevno trideset dana u mjesecu. Četiri petine ispitanica ustvrdilo je kako imaju manje celulita, a rezultati su potrajali poprilično dugo

Scala Bio-Fir hlačice upravo su puštene u prodaju u Velikoj Britaniji, a djeluju tako da zagrijavaju kožu, aktiviraju cirkulaciju i celulit pretvaraju u vodu koja se izlučuje iz organizma.

Vruće hlačice stoje 25 funti, što je nešto manje od 200 kuna, a djeluju tako da se zagrijavaju u dodiru s kožom.

Vrućinu stvaraju kristali u hlačicama, a ta vrućina poboljšava cirkulaciju u bokovima, stražnjici i na trbuhu i tako potiče celulit na otapanje do tekućeg stanja.

Najljepše od svega, hlačice uopće nisu neudobne za nošenje, perive su i ne gube na djelotvornosti nakon učestalih pranja.

U tu svrhu je pedeset žena nosilo anticelulitne hlačice po šest sati dnevno trideset dana u mjesecu. Četiri petine ispitanih žena ustvrdilo je kako imaju manje celulita, a rezultati su potrajali poprilično dugo.

No, ukoliko se hlačice kombiniraju s vježbanjem i zdravom prehranom, celulit nećete vidjeti najmanje godinu dana. Ukoliko samo nosite hlačice, a celulit se vrati, potrebno je nositi hlačice dodatnih trideset dana kako bi tvrdokorni celulit nestao.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju