Odvojeni kreveti su recept za dug i sretan brak, stoga ukoliko imate probleme u odnosu sa životnim partnerom najbolje da odmaknete svoju stranu bračnog ležaja

Spavanje u odvojenim krevetima je recept za bolji san, tvrde stručnjaci, a probudite li se odmorni imat ćete više živaca za partnerove jutarnje prigovore.

Stručnjaci tvrde kako je dobar san garancija za sretan brak, stoga odvojite ležajeve ili čak otiđite u drugu sobu ukoliko vaš partner hrče.

Također ćete izbjeći i male svađe oko pokrivača i odabira strane na kojoj želite spavati. Istraživanje je također pokazalo kako spavanje u odvojenim krevetima ima utjecaj na zdravlje te smanjuje rizik od moždanog i srčanog udara.

San utječe na raspoloženje i zdravlje, stoga ukoliko vam je spavanje pored partnera ugodno ne mijenjajte ništa, no budite li se razdražljivi i ljuti pokušajte nekoliko noći provesti u drugom krevetu.

Ukoliko je najveći problem hrkanje partnera najbolje je da spavate u odvojenoj sobi jer vam u tom slučaju, odvojeni ležaj neće puno pomoći.

Doktor Stanley koji je proveo istraživanje i sam se pridržava ovih uputa jer je san izuzetno važan za zdravlje. To potvrđuju i već poznati podaci kako osam sati sna garantira dug i zdrav život, a izgleda i brak!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju