Slavni kozmetički brend Dior predstavio je ovogodišnju božićnu kolekciju "Precious Rocks", a izgled koji se s njom postiže istovremeno je zabavan i sofisticiran

Galerija Dior božićna kolekcija Dior božićna kolekcija Dior božićna kolekcija +7 Dior 'Ruby' i 'Emerald' palete sjenila za oči

Kozmetički brend Dior ovogodišnju božićnu kolekciju "Precious Rocks" zamislio je kao cool kolekciju bogatu bojama. Kreativni direktor Peter Philips pronašao je inspiraciju u dragom kamenju i rokerskom stavu moderne Dior žene.

Kao i uvijek, riječ je o kvalitetnim proizvodima koji se besprijekorno stapaju s kožom i stvaraju lookove za dan i noć.

Slavni kozmetički brend Dior predstavio je ovogodišnju božićnu kolekciju 'Precious Rocks', a izgled koji se s njom postiže istovremeno je zabavan i sofisticiran

Najveće zvijezde ove kolekcije svakako su dvije limitirane palete. Dok je boje sjenila u jednoj paleti inspirirao smaragd, nijanse druge palete proizašle su iz inspiriracije rubinom. S njima se mogu postići upečatljivi blagdanski lookovi idealni za izlaske, ali i suptilni dnevni lookovi.

Kako bi se oči još više istaknule, treba naglasiti i obrve. To se lako može postići maskarom za obrve Diorshow Bold Brow u zlatnoj nijansi. Ovaj detalj garantira privlačenje pozornosti i isticanje božićnog party looka.

Ruž Diorific Khôl oduševit će ljubiteljice šminke zbog svoje precizne aplikacije i mat finiša. Ovih šest intenzivnih boja osmišljeno je tako da savršeno upotpunjuju palete. Također, zbog vrhunske pigmentacije i kremaste formule vrlo je dugotrajan na usnama.

Dior božićna kolekcija Diorific Matte Fluid za usne i obraze Foto: Dior

No što bi božićna kolekcija bila bez sjaja? Dior Addict Ultra-Gloss nezaobilazan je u ovoj kolekciji upravo zbog glamura i sjaja koji pruža. Dolazi u dvije nijanse – šik zlatnoj i jarkocrvenoj kojoj je inspiracija rubin.

Kreativni direktor Peter Philips pronašao je inspiraciju u dragom kamenju i rokerskom stavu moderne Dior žene

Diorific Matte Fluid odličan je izbor za šminkerice koje ujedno vole biti praktične. Riječ je o proizvodu koji usnama i obrazima pruža mat finiš i svjež izgled te koji će se zbog svoje kompaktnosti i funkcionalnosti naći u mnogim ženskim torbama.

Četiri nove nijanse laka za nokte Dior Vernis inspirirale su boje smaragda, rubina, granata i ametista. Također, za stvaranje upečatljivih noktiju u ovoj kolekciji našao se i Diorific Vernis Liner. Pomoću njega iscrtavanje noktiju zlatnim šljokicama bit će puno jednostavnije.

Lookove koji nastanu s ovom kolekcijom povezat će Diorblush Precious Rocks. Blagi sjaj nježne ružičaste nijanse stvorit će savršenu ravnotežu.

Završni proizvod s kojim će make-up lookovi iz ove kolekcije biti upotpunjeni jest Diorific Precious Rock. Njegovo nanošenje osigurat će koži delikatan i suptilan zlatni sjaj.

Dior božićna kolekcija Dior Vernis lakovi za nokte i Diorific Matte Fluid za usne i obraze Foto: Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju