Obožavatelji ne prestaju pričati o pojavljivanju Kim Cattrall u kratkom cameu kao Samantha u nestrpljivo iščekivanom finalu druge sezone serije "I tek tako...". Iako je bilo na kratko, ponovno vidjeti Samanthu itekako je bilo nezaboravno i mnogi tu scenu smatraju jednom od najjačih u ove dvije sezone.

Galerija Samantha Jones imala je kratko pojavljivanje u seriji 'I tek tako...' Scena iz serije Seks i grad Seks i grad +1 Slavna četvorka na snimanju filma Seks i grad

Gledatelji su gorljivo čekali novu interakciju između Carrie i Samanthe, a ona se dogodila kroz kratak telefonski razgovor koji nije bio cijeli insceniran kako je to prikazano u finalnoj epizodi druge sezone serije "I tek tako...". Naime, Kim Cattrall u jednom je trenutku pametno improvizirala i tako još više osvojila simpatije obožavatelja.

U novoj epizodi podcasta "And Just Like That... The Writers Room", scenarist, redatelj i izvršni producent serije Michael Patrick King otkrio je da trenutak u kojem Kim poljubi mobitel na kraju razgovora nije bio napisan u scenariju.

U sceni Samantha, koja se vozi u taksiju, nazove Carrie i ispriča joj se što neće stići na njezinu posljednju zabavu koju je Carrie organizirala u svom starom njujorškom stanu.

Hvala ti na svemu. Ti si je*eno fantastična, kaže Samantha svojoj prijateljici. Kad prekine razgovor, Samantha poljubi telefon, a tu je gestu, kako tvrdi King, Cattrall sama smislila.

Nije bilo u scenariju. To je trenutak u kojem glumac igra taj trenutak i ispalo je jako lijepo, kazao je Michael Patrick King.

Kim Cattrall iskreno je govorila o svojoj nezainteresiranosti da se vrati u franšizu Seks i grad. Ipak, uvijek je gajila duboku ljubav prema svom liku.

Mislim da Samanthi nikada neću reći zbogom. Ona je poput mnogih drugih likova koje sam glumila tijekom godina – jako se emocionalno vežem i budem zaštitnički nastrojena prema svojim likovima, priznala je glumica u intervjuu za Time.

Ni obožavatelji nikada neće reći zbogom Samanthi Jones i jako su sretni što se duša Seksa i grada napokon vratila – barem i na kratko.

Druga sezona "I tek tako..." znatno je bolja od prve, ali neke scenarističke odluke baš frustriraju I tek tako I tek tako Scena iz druge sezone serije I tek tako +5 Poljubac Carrie Bradshaw i Aidana Shawa

"I tek tako" dolazi nam treća sezona: Potvrđeno snimanje nastavka popularne serije Scena iz serije Nova sezona I tek tako Sarah Jessica Parker i John Corbett +11 Sarah Jessica Parker na setu serije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju