Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa uživaju na svojoj prvoj međunarodnoj službenoj turneji u sklopu koje će posjetiti Australiju, Novi Zeland i Fidži.

Galerija Princ Harry i Meghan Markle doputovali su u grad Dubbo 5-godišnji Luke Vincent žarko je želio pozdraviti princa Harryja Mališana je posebno zainteresirala prinčeva brada +4 Meghan je sa smiješkom promatrala njihov zagrljaj

Nakon dana provedenog u Sydneyju uputili su se u grad Dubbo, gdje su ih na tamošnjem aerodromu dočekali brojni građani.

Među njima je bio i Luke Vincent, preslatki 5-godišnjak s Downovim sindromom koji je jedva dočekao svoju priliku da pozdravi članove britanske kraljevske obitelji.

Mališana je posebno zainteresirala prinčeva brada Mališana je posebno zainteresirala prinčeva brada (Foto: Getty Images)

Čim je Harry došao do Lukea, mališan je pohitao prema njemu i prvo je odlučio malo bolje istražiti njegovu – bradu.

Meghan je sa smiješkom promatrala njihov zagrljaj Meghan je sa smiješkom promatrala njihov zagrljaj (Foto: Getty Images)

Nedugo nakon toga dječačić se bacio u prinčev zagrljaj, a sve je to s osmijehom na licu promatrala njegova trudna supruga Meghan.

Razdragana vojvotkinja od Sussexa Razdragana vojvotkinja od Sussexa (Foto: Getty Images)

Vojvotkinja je zatim prišla veselom dvojcu kako bi se i ona upoznala s Lukeom, ali on nije skidao ruke s princa, zbog čega je Meghan prasnula u smijeh.

Luke se isprva nije mogao odvojiti od princa Luke se isprva nije mogao odvojiti od princa (Foto: Getty Images)

Mališan ipak nije mogao ostati imun na osmijeh razdragane vojvotkinje pa je naposljetku i njoj poletio u zagrljaj.

Princ Harry tada je u šali odglumio ljutnju, ali ovaj zagrljaj sigurno nije mogao zamjeriti svojoj predivnoj supruzi.

I Meghan je naposljetku dobila zagrljaj od mališana zbog kojeg je Harry odglumio ljutnju I Meghan je naposljetku dobila zagrljaj od mališana zbog kojeg je Harry odglumio ljutnju (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju