Zbog priprema za show "Ples sa zvijezdama" koji ćete od 6. ožujka moći pratiti u programu Nove TV, pjevačica Domenica Žuvela sve više vremena provodi u Zagrebu.

Galerija Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji Domenica je nosila traperice iz Studio kolekcije brenda H&M Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji +2 Street style izdanje Domenice Žuvele

Prelijepa Velolučanka jedna je od 13 poznatih kandidatkinja i kandidata koji će nas uveseljavati svojim plesnim umijećem u novoj sezoni popularnog showa. Nakon nimalo laganih plesnih treninga važno je i malo se relaksirati, a Domenica je to napravila u najslađem društvu.

Starom Vlaškom prošetala je sa svojom pudlicom Zarom koja bi se zahvaljujući svojoj opravici bez problema mogla natjecati za street style zvijezdu tjedna.

Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Međutim, ta titula ipak pripada Domenici koja nas je oduševila sjajnom kombinacijom u kojoj su se najviše istaknule traperice.
Nosila je model brenda H&M iz njihove Studio kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine. Zaboravite na dress code. Bojkotirajte dosadno. Ovi komadi napravljeni su za street style heroje. Ako se osjećate dobro onda i izgledate dobro, a to je poanta ove kolekcije, piše švedski brend na svojim stranicama.

Traperice s vezicama ne samo da ne pripadaju kategoriji dosadnih odjevnih komada nego su bez sumnje jedan od zanimljivijih modela koje smo imali priliku vidjeti u posljednje vrijeme. Domenica ih je kombinirala s oversized bijelom košuljom, pletenim puloverom i sakoom posuđenim iz muškog ormara.

Briljirala je i kada su u pitanju modni dodaci. Umjesto torbe klasičnog dizajna odabrala je trendi okrugli model, a nosila je i šešir – poprilično zanemaren, a tako upečatljiv dodatak koji može razigrati baš svaku kombinaciju. Naposljetku, crne čizmice s visokom potpeticom savršeno su se uklopile u ovo izdanje.

Domenica je nosila traperice iz Studio kolekcije brenda H&M Domenica je nosila traperice iz Studio kolekcije brenda H&M (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Prvenstveno se odijevam po osjećaju i trenutnom raspoloženju. Privatno sam puno ležernija, ljudi koji me znaju dugo, znaju da sam uglavnom uvijek u trenirci. Postoje dani kad mi je gušt srediti se, recimo ako idem prošetati u grad i ciljano se sredim, ali uglavnom je to sve puno ležernije od onoga kako se odijevam za javna pojavljivanja i nastupe. Volim nositi odjeću koja mi daje samopouzdanje, kazala nam je Domenica koja je ljubitelje mode osvojila i plavim kombinezonom brenda Arileo koji je nosila na vjenčanju Hane Huljić.

Slika nije dostupna Vjenčana kuma sa stilom: Kako je nastao plavi kombinezon Domenice Žuvele

Kombinezon upotpunjen suknjom za svečaniji izgled bio je baš ono što je Domenica željela jer se nije mogla zamisliti u dugoj haljini. Trenutno nisam za neke svečane haljine, ali sam opet htjela izgledati primjereno za pir i zadovoljiti neke standarde i očekivanja za kumu, ističe.

Suknju koja je odvojiva, dodaje, kasnije je skinula te je stavila naramenice na gornji dio kako bi se osjećala slobodnije i nesputanije.
Kombinezon je vrlo upečatljiv i zbog svečane plave boje, a Domenica je željela nositi plavo iz simpatičnog i lijepog razloga. Hana i ja dosta smo slične i volimo iste stvari, a kada sam zamišljala kada se ona jednog dana bude udavala, a mislim da je i ona tako za mene, do zadnjeg nisam znala što ću odjenuti, ali sam znala da će sigurno biti nešto plavo. Zezale smo se da sam ja onaj plavi moment koji mladenka mora imati na vjenčanju, nešto staro, nešto posuđeno, nešto novo i nešto plavo. Nadam se da će to i Hana jednog dana biti meni, ispričala nam je Domenica.

Plavi kombinezon lako bi mogao postati vrlo tražen među vjenčanim kumama, a kreacija koju je Domenica nosila na Splitskom festivalu lani, a koju također potpisuje Arileo, jako se svidjela i mladenkama. Riječ je o kratkom bijelom kombinezonu kakav su neke mladenke željele nositi na svom vjenčanju, u prilagođenoj dužoj verziji.

Velika mi je čast što sam nosila nešto što su žene kasnije željele nositi za svoj najvažniji dan, zaključuje Domenica.

Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju