Film "Čudo" topla je i dirljiva priča o jednom posebnom dječaku Augustu Pullmanu, a posebna je i posteljina u kojoj mali junak spava. Ovakva posteljina u kojoj se dijete pretvara u princezu, balerinu, astronauta, dinosaura i druge junake, može se kupiti i u Hrvatskoj preko internetske trgovine Male stvari

Galerija Dječja posteljina u kojoj se klinci pretvaraju u vile, astronaute i druge junake - 3 Dječja posteljina u kojoj se klinci pretvaraju u vile, astronaute i druge junake - 5 Dječja posteljina u kojoj se klinci pretvaraju u vile, astronaute i druge junake - 7 +4 Dječja posteljina Snurk u kojoj se klinci pretvaraju u vile, astronaute i druge junake Temeljen na bestseleru New York Timesa, američki film "Čudo" nevjerojatna je inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Da je riječ o ostvarenju koje trebaju pogledati i roditelji i djeca, govori i činjenica da film ima preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Posteljina u kojoj se dijete pretvara u princezu, balerinu, astronauta, dinosaura i druge junake, može se kupiti i u Hrvatskoj preko internet trgovine Male stvari

Auggie, kako je nadimak hrabrom dječaku, nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ipak kreće u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu ulazi s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

Zbog nesigurnosti Auggie voli nositi kacigu astronautu kako bi sakrio lice, a ima i posteljinu s likom astronauta u kojoj se barem na trenutak osjeća poput superjunaka.

Ovakva posebna posteljina brenda Snurk može se kupiti i u Hrvatskoj preko internetske trgovine Male stvari.

Posteljina je dizajnirana u Nizozemskoj, a proizvedena u Portugalu te uz astronauta dolazi i s drugim motivima za djevojčice i dječake: vila, princeza, balerina, dinosaur, orangutan, sirena, nogometaš, raketa, gusar, vitez, vatrogasac.

Najprodavanije su posteljine one s likovima princeze, balerine, astronauta, vatrogasca i dinosaura. Posteljine Snurk zaista su posebne i cool, roditelji ih vole kupovati za svoje klince kako bi jedva čekali odlazak u svoj krevet i sanjali sa svojim najdražim likom. Također, često se odlučuju za njih kao poklon i oduševljenje ne izostaje. Potražnja za posteljinama Snurk raste iz dana u dan, kaže Petra Weidlich iz trgovine Male stvari te otkriva još jednu posebnost:

Slika astronauta na posteljini prava je slika takvog odijela. Slika nije iz neke trgovine s kostimima, već iz Muzeja svemira u Nizozemskoj.

Posteljina Snurk u kojoj se klinci pretvaraju u svoje najdraže junake izrađena je od 100-postotnog pamuka s gustoćom tkanja puno većom od standardne posteljine. Zbog toga je puno dugotrajnija, mekša i podatnija.

Snurkov pamuk također prolazi kroz tretman “smanjivanja skupljanja materijala” prije završnog printa slike. Na taj će način poplun stati u navlaku i nakon pranja. Dimenzija posteljine je 135 x 200 centimetara, a cijena 455 kuna.
Dječja posteljina u kojoj se klinci pretvaraju u vile, astronaute i druge junake - 7 Slika astronauta na posteljini je prava slika takvog odijela iz Muzeja svemira u Nizozemskoj Foto: Male stvari

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju