Provjerite što su zvijezde priredile djevicama u 2022. godini.

 DJEVICA

Na početku godine prvo ćete morati odraditi fazu retrogradnog Merkura koja tradicionalno ima velik utjecaj na vaše odnose. Zbog svog vladajućeg planeta inače ste izvrsni komunikatori koji uvijek znaju objasniti što žele, ali on vam može postati i prepreka.To će se dogoditi 14. siječnja i trajati sve do 3. veljače. Očekujte nesporazume, konfliktne situacije i pogreške u komunikaciji.

Pun Mjesec smjestit će se u vašem znaku 18. ožujka. Kao i obično, to je vrijeme kulminacije pozitivnih događanja. Ove godine u tom periodu fokusirajte se na posao jer bi vas upravo na tom polju mogli dočekati veliki uspjesi.

Druga faza retrogradnog Merkura započinje 10. svibnja. Do 3. lipnja izbjegavajte svađe i bilo kakve veće rasprave, suzdržite se od donošenja odluka, a posebno impulzivnih kupovina i velikih neplaniranih investicija. Posebno se posvetite svom mentalnom zdravlju.

Sunce ulazi u vaš znak 22. kolovoza i tada i službeno započinje vladavina vašeg znaka. Vrijeme je da se posvetite onim prijateljima koje ste zanemarili zbog spleta okolnosti.

Bez obzira na to kakav je vaš ljubavni status, na romantičnom planu nazire se faza promjena koja će započeti 5. rujna kada u vaš planet ulazi Venera. Ako ste solo, rujan je idealan period za odlazak na spojeve i upoznavanje novih ljudi. Pokušajte što manje analizirati kako vas nebitni detalji ne bi spriječili u pokušaju da ostvarite ljubavnu sreću.

Na samom kraju godine, 29. prosinca, započinje još jedna retrogradna faza vašeg vladajućeg planeta stoga ne planirajte nikakve velike zabave ili putovanja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju