Djevica je poznati radoholičar, ali 2020. promijenit ćete ploču i za vas će ovo biti godina laganog odmora i guštanja. Ako je ikada postojalo vrijeme da naučite kako se osloboditi obveza i opustiti onda je to sada.

U prvoj polovici godine nastavit će se vaš bogati društveni život no do ljeta bit ćete spremni ući u fazu osamljenosti. Previše druženja s drugima ustvari vas opterećuje jer ste među najosjetljivijim horoskopskim znakovima i često osjećate pritisak da morate pomoći i brinuti se za sve one koji dođu k vama sa željom da ih vodite, u čemu ste vi briljantni.

Vaše umne i komunikacijske vještine bit će oštrije nego ikada. Spoznat ćete koliko vam je važno da redovito pročistite um, primjerice tjelovježbom ili dugim šetnjama. Previše umne aktivnosti za vas je iscrpljujuće i naučili ste kako "isključiti mozak" kako biste predahnuli i obnovili se.

Djevicama će postati važno da vaša financijska primanja i izdavanja budu u srazmjeru. Uravnoteženo trošenje postat će vam presedan važniji od bilo čega drugoga u vašem životu. Kad su vam financije stabilne, vaš um se smiruje i kreativnost se vine u visine.

Ljubav

Preobražaj vašeg ljubavnog života koji traje već duže vrijeme nastavit će se i u 2020. u kojoj možete očekivati još dubokih životnih lekcija i ljubavnih iskustava, a ono najljepše bit će s osobom koja je na visokoj intelektualnoj razini, baš kao i vi.

Posao

Pred vama je godina u kojoj ćete itekako imati koristi od vaše jake sposobnosti vizualizacije, mašte i organizacijskih vještina te ćete raditi mudrije, a ne napornije. Tijekom ljeta nagradit ćete se zasluženim odmorom na nekom čarobnom mjestu.

Saznajte sve o ženama djevicama.