Uspješnica Istarskog narodnog kazališta iz Pule, "Djevojačka večer" u režiji Violete Tomić zabavna je i duhovita priča o drevnom ritualu

Predstava "Djevojačka večer" Istarskog narodnog kazališta iz Pule, napravljena je na temelju predstave Davea Simpsona i prema zamisli Paula Farraha, a u novoj glumačkoj postavi ju je po drugi puta režirala Violeta Tomić.

Što se dogodi kad se muški i ženski dio obitelj prije vjenčanja nađu na istom mjestu želeći malo zabave, tema je predstave Istarskog narodnog kazališta iz Pule.

Na Djevojačkoj večeri sve se žene, majke, bake, sestre, prijateljice pretvaraju se u lude, mlade djevojke koje čeznu za svačim i žele si priuštiti mnogo više od uobičajenog, ali uglavnom ne prelaze granice dozvoljenoga, društvu podobnog ponašanja.

Komična melodrama s mnoštvom duhovitih koreografija, iznenadnih raspleta, zapleta i obrata.

Međutim, kad se u ushićenje preobrazbe uključi alkohol, kad se zabava rasplamsa i zaključuje u noćnom klubu s muškim striptizom, onda se granice opasno pomiču, ističe redateljica predstave Violeta Tomić.

Komična melodrama s mnoštvom duhovitih koreografija, iznenadnih raspleta, zapleta i obrata nudi pravu zabavu za sve gledatelje.

U predstavi glumeTeodor Tiani, Ivan Blagajčević, Sebastjan Starič, Zoran Josić, Lana Gojak, Nina Kaić, Mia Krajcar, Mirjana Sinožić.

Zabavnu i duhovitu predstavu možete pogledati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine Sisak, u subotu, 21. travnja 2018.g, u 20 sati.
Predstava \ Zabavnu i duhovitu predstavu možete pogledati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine Sisak

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju