Tek četiri i pol sata bila su potrebna da se rasprodaju sve ulaznice za koncerte Đorđa Balaševića u Lisinskom 11. i 12. prosinca, a sada je objavljeno da će popularni glazbenik održati i treći koncert u zagrebačkoj koncertnoj dvorani i to 16. prosinca. Ulaznice kreću u prodaju u ponedjeljak, 3. prosinca.

Ako ste među Balaševićevim obožavateljima koji nisu uspjeli uloviti karte za neki od prva dva koncerta, možda ćete ovaj put imati više sreće - iako ne sumnjamo da će i ovaj put ulaznice biti jednako brzo rasprodane.

Čini se da Balaševića zagrebačka publika uvijek dočekuje raširenih ruku, koju god lokaciju da odabere za svoje nastupe. I stare i nove generacije rado uživaju u stihovima koji su nastajali tijekom njegove 40 godina duge karijere.

Program "Kalendar mog djetinjstva", koji će one najbrže dočekati u Lisinskom, Balašević opisuje više kao kazališnu predstavu nego koncert. Pjevaču će društvo praviti pijanist Aleksandar Dujić, a Balašević se nada da će svako tko dođe na zagrebački nastup doma otići s osmijehom na licu.

Bez obzira imate li u džepu kartu za Lisinski ili ne, uvijek se možete podsjetiti 10 najromantičnijih stihova Đorđa Balaševića.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju