Očekujete prinovu ili je već stigla na svijet?

Ili možda imate prijatelja/prijateljicu, člana obitelji, susjeda ili susjedu kojima bi dobro došlo malo pomoći oko mališana? Ako je barem jedan od odgovora da, onda bi vas dm babybonus program - za roditelje i djecu te trudnice, mogao zanimati.

1. Što je dm babybonus program?
dm babybonus program pruža podršku roditeljima koji imaju djecu do dvije godine starosti. Podrška i pomoć stižu u obliku korisnih savjeta i informacija o odrastanju djeteta, besplatnih proizvoda te značajnih popusta prilikom kupovine u dm-u i u trgovinama partnera babybonus programa.
Pogodnosti u sklopu dm babybonusa mogu koristiti i trudnice. Od 2009. godine dm je i za sve trudnice pripremio poseban program kojim buduće mame daruje brojnim uštedama i iznenađenjima.

 

2. Što dobivate nakon prijave u dm babybonus program za trudnice?
Nakon prijave u program, trudnice, među ostalim iznenađenjima, dobivaju i knjižicu s bonovima za brojne uštede te Savjetnik za buduće majke. Savjetnik će vam pomoći u pronalasku odgovora na pitanja što sve trebate kupiti kako biste spremni dočekali svoju bebu, što je preporučljivo jesti, a što bi trebalo izbaciti tijekom trudnoće, kako se boriti s umornim i natečenim nogama te kako mirnije spavati.

3. Što dobivate nakon prijave u dm babybonus program za roditelje i djecu?
Pri učlanjenju u babybonus program za djecu dm vam daruje paket pelena i vlažne maramice te paket dobrodošlice. On uključuje savjetnik s korisnim informacijama koji će vam pomoći da se što bolje snađete u određenim situacijama te knjižicu s popustima na proizvode koje možete ostvariti u dm-u i kod dm-ovih partnera.

4. Pogodnosti stižu i dalje
U sklopu dm babybonus programa za bebe, nakon prijave i dobivenog paketa dobrodošlice, pogodnosti za navršenih 6, 12 i 24 mjeseci moći ćete preuzeti u dm prodavaonici po primitku obavijesti na kućnu adresu dok će Vam pogodnosti za 9 i 18 mjeseci biti poslane direktno na kućnu adresu. U svim paketićima očekuju vas knjižice s popustima na proizvode koji su prijeko potrebni u svakodnevnome životu djece i roditelja, ali i prigodni darovi i kvalitetni savjetnici.

5. Kako se prijaviti?
Želite li se učlaniti u dm babybonus program za trudnice, zatražite i ispunite prijavnicu u svojoj dm prodavaonici. U dm babybonus program za bebe možete se prijaviti putem active beauty terminala u dm prodavaonicama ili putem dm internetske stranice.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju