Za kraj 2018. godine dm ima odličnu ponudu online active beauty kupona koju morate iskoristiti. Višestruke bodove možete ostvariti na brojne raznolike proizvode i time zaraditi značajne popuste.

 

 Od 16.12. na active beauty portalu pronađite nove kupone s višestrukim bodovima, kojima ćete ostvariti super popuste u dm-u.

Preporučamo vam da svoje blagdanske izlaske, šetnje i svečane prilike oplemenite novom bojom za kosu iz Palette linije, a u ponudi kupona s višestrukim bodovima su i Botanic therapy proizvodi kojima ćete sačuvati vašu kožu od zime i hladnoće. Razdoblja kada ste u mekanom i toplom učinite još udobnijima s vrućim Ahmad čajevima, u odjeći koju ste njegovali Ornel omekšivačem za rublje. Blagdanska čišćenja pak olakšat će vam Bref sredstvo za čišćenje wc-a. Zahvaljujući kuponima s kojima ostvarujete 30 puta više bodova, kupovina ovih proizvoda u dm-u donijet će vam odlične popuste koje možete iskoristiti u siječnju.

Ljubiteljice i ljubitelji prirodne kozmetike ovaj će mjesec doći na svoje – aktivacijom online kupona mogu ostvariti uštedu od 20 % na proizvode alverde kozmetike te uštedu od 30 % pna dekorativnu kozmetiku alverde.

U ponudi active beuaty online kupona s višestrukim bodovima, ovaj mjesec možete pronaći i kupon koji vam donosi 10 puta više bodove na ukupnu kupnju!

PR PR

Kupone s proizvodima na koje ostvarujete višestruke bodove pronađite na active beauty portalu. Ulogirajte se podacima iz nove active beauty kartice, odaberite opciju Kuponi i aktivirajte ih. Kada sljedeći put budete kupovali u dm-u, koponi će vam donijeti višestruke bodove koje ste aktivirali online, a višestruki bodovi donijet će vam super popuste! Koliko bodova je preostalo možete provjeriti u svakom trenutku, također na active beauty portalu.

Više informacija o ponudi i kuponima potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju