Dvanaesti dm millennium jump održat će se u subotu 4. kolovoza 2018. na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije održanoj u utorak, 24. srpnja, u Zadru. Ove godine skakat će se četiri glavna skoka, a prvi je na rasporedu u 14 sati. Uz skok na glavu, dvostruki domino skok i skok s loptom, četvrti skok skakat će se u navijačkim majicama te će očekivanih 3.000 sudionika proslaviti nezapamćeni uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

 

"Ove godine uvodimo četvrti skok u duhu sportskih događanja koja su obilježila proteklih nekoliko tjedana u Hrvatskoj. Četvrti skok zvat će se Vatreni skok i bitno je napomenuti da svi koju preuzmu akreditacije sa sobom trebaju ponijeti navijački, "kockasti" dres. Ove godine slažemo natpis tijelima "Croatia loves you" u navijačkim dresovima koji će biti dug 200 metara. Zahvaljujem Turističkoj zajednici grada Zadra i Gradu Zadru na podršci kao i dm-u koji je kao društveno osjetljiva tvrtka prepoznao bit manifestacije, a to je pomoć djeci s poteškoćama u razvoju. Bez podrške dm-a, teško bismo izgradili projekt koji uspješno objedinjuje turističku promociju, brigu o zdravlju i humanitarno djelovanje", izjavio je Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela.

dm millennium jump dm millennium jump Foto: Filip Brala

Kao i svake godine, nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka. Dio prihoda od kotizacija namijenjen je Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju, a humanitarna priča odjeknut će i zahvaljujući poruci "Croatia loves you" koju će sudionici ispisati tijelima.

Posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa i ove će godine moći obaviti besplatni dermatološki pregled koji će obavljati tim dermatologa Hrvatskog dermatološkog društva u sklopu dm-ove inicijative "Sunce se nosi bezbrižno".

"U ime dm-a želim pozvati sve Zadranke i Zadrane i njihove goste da nam se u subotu, 4. kolovoza, pridruže na zadarskoj rivi i podrže mališane kojima Škola plivanja omogućuje rehabilitaciju i socijalizaciju. Kao i svake godine, jamčimo dobru i sigurnu zabavu na suncu. Naime, dm-ova inicijativa u sklopu koje organiziramo besplatne dermatološke preglede diljem Hrvatske stiže na dm millennium jump", izjavila je Hana Matić, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

Prijave za 12. dm millennium jump počinju u ponedjeljak, 30. srpnja, od 19 do 23 sata, na Narodnom trgu ispred lože i na Kalelargi ispred dm-a. Okupljanje sudionika u subotu 4. kolovoza počet će u 12:30 sati.

PROGRAM:

12.00 - zatvaranje ograde
12.30 - ulazak na rivu
13.30 - voditelj uvod i Dječji vrtić Latica
14.00 - SKOK 1 / na glavu u dm majicama
14.10 - međuskok / salto
14.40 - SKOK 2 / HIMALAYA dupli domino u dm majicama i žutim Himalaya jastucima za plažu
15.00 – dmBio ručak / početak
15.30 – program na mulu / Jaksa sax + Boris TIME, el. Violina
ples, animacija, grupna fotografija mul /more
16.00 - nagradna igra
16.30 - SKOK 3 / NIVEA s loptama u dm majicama / helikopter
16.40 – promjena plavih majci u kockaste
16.50 - slaganje natpisa - CROATIA LOVES YOU
17.20 – SKOK 4 / u kockastim dresovima s dm crvenim loptama
17.45 – koncert / Jaksa sax + Boris TIME, el. Violina
18.20 – kraj koncerta i odjava


Akreditiranje: 30.7. - 3.8. svaki dan od 19 do 23 sata
Narodni trg ispred Lože; Kalelarga ispred dm-a
Cijena kotizacije 30,00 kuna.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju