Dok iščekujemo informacije o tome kako će izgledati školska godina u novom normalnom, zabavimo se pripremom za povratak u školske klupe. Odabir pribora, opreme i odjeće mnogoj djeci uzbudljiva je uvertira u novo poglavlje koje ih očekuje.

Galerija Povratak u školu +0 Školske potrepštine

Kupovina nove školske opreme, odjeće, pribora i potrepština za školski kutak ne mora iscrpiti kućni budžet. Samo treba biti kreativan u pronalasku mjesta na kojima cijene nisu visoke, a ponuda je šarolika.

U potrazi za šarenim bilježnicama, pernicama, torbama za papuče i ostalim potrepštinama koje s vremenom treba promijeniti, pronašli smo letak trgovine Pepco, koja je poznata po pristupačnim cijenama.

Odjeća

Majice od stopostotnog pamuka u raznim bojama, prsluci i majice s kapuljačom, traperice i trenirke osnova su ormara jednog školarca. Sve to za djevojčice i dječake različitih uzrasta možete pronaći u Pepcovim trgovinama. U ponudi su i pidžame koje su toliko zanimljive da će ih djeca s užitkom nositi kada idu prespavati kod prijatelja vikendom. Ako su vaša djeca prerasla donje rublje, oduševit će ih ova kolekcija. Uz gaćice i potkošulje s uzorkom Minnie za djevojčice i Mickey za dječake jutarnje spremanje za školu bit će lakše.

Školska oprema

Malim školarcima uvijek je najzanimljiviji odabir novih bilježnica, pernica, torbi i ostalih dodataka koji im školu čine uzbudljivijom pa ih nikako nemojte zaboraviti povesti u šoping. U Pepcu možete izabrati bilježnice spiralnih uveza i one s mekim koricama, plišane i klasične pernice, šarene torbe za papuče i tenisice, kao i razne kemijske i bojice. Nosi li vaše dijete sa sobom u školu međuobroke, tamo možete pronaći i posude za užinu u četiri različita dizajna ili pak klasične jednobojne.

Kutak za školarca

Upotpunite mjesto na kojem vaše dijete uči s nekoliko detalja kako bi se ono osjećalo motivirano. Važno je da su ti dodaci pažljivo odabrani kako bi školarac mogao obavljati svoje zadatke bez previše ometanja. Ukrasne kutije i košare uvijek su dobar odabir jer u njih dijete može staviti sve što u tom trenutku ne koristi, a čista i uredna radna okolina važan su faktor za postizanje dobrih rezultata. Osim kutija, u Pepcu možete pronaći multiokvire u koje možete staviti motivirajuće poruke ili ih prenamijeniti u ploču za aktivnosti.


Šaroliku ponudu i pristupačne cijene pogledajte u našoj galeriji ili na letku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju