Svečanim paljenjem lampica na jedinstvenom EKO Božićnom drvcu, u subotu 28. studenog uz pomoć Jelene Radan svečano je započeo Advent u zagrebačkom Arena Centru.

Osim paljenja lampica, otvaranje Adventa u Areni obilježio je i premijerni nastup Semente Rajnhard u predstavi “Lolly Poe i Zvjezdani Božić” i vrckavi nastup vintage glazbene skupine Tom and The Twisters uz swing plesače.

Arena Centar i ove je godine nezaobilazno mjesto uoči i za vrijeme blagdana za sve one željne odličnog shoppinga i dobre zabave za cijelu obitelj. Svi posjetitelji - uključujući odrasle i one najmlađe, moći će osim u božićnom drvcu uživati u brojnim sadržajima koje nudi Advent u Arena Centru sve do 25.prosinca.

Nagradna igra Božićnim shoppingom do 10.000 kuna

U subotu, 5.prosinca čekamo vas na otvorenju Božićnog parka na trgu Dalmacija uz glazbeni nastup Iva Smojver tria. Zabavite se sa nama a do 14. prosinca kupujte u Arena Centru, ostvarite popuste uz kupone Večernjeg lista 
i sudjelujte u nagradnoj igri s ukupnim nagradnim fondom od 17.000 kuna.

Veliko klizalište Ledena bajka

Odbrojavamo dane do otvorenja klizališta Ledena bajka by Žuti mačak. 05. prosinca u 17 sati, ispred glavnog ulaza u Arena Centar uz zabavni program i brojna događanja, otvorit ćemo klizalište i odlično se zabaviti.

Stiže nam Sveti Nikola

Nadamo se da ste očistili svoje čizmice i da ste spremni za dolazak Svetog Nikole 6.12. u Arena Centru. Svakako nas posjetite u navedenom vremenskom periodu i družite se s našim Svetim Nikolom.

Frozen & Najljepše princeze: Snjeguljica i Pepeljuga

Vikend s omiljenim dječjim pričama i likovima, očekuje vas u subotu, 12. i nedjelju, 13.prosinca. Čarobni svijet svjetski poznatih priča i likova čeka vas u prizemlju centra na trgu Istra.

Predstava Šlampavi Djeda Mraz

19. I 20. prosinca uvesaljavat će vas zgode Djeda i Bake Mraza u strci oko podjele Božićnih darova. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna gdje mu stoji glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka.

Druženje i fotografiranje s Djedom Mrazom

Uoči Božića, od 21. do 24. prosinca moći ćete se družiti i fotografirati s Djedom Mrazom Čarobnjakom. Mališani mogu svoje božićne želje mogu šapnuti Djedu Božićnjaku na uho, a sa susreta s njime ponijeti fotografiju za uspomenu.

Otvorene likovne radionice HDLU i Arena Centra

Mnogobrojnim i tematski različitim besplatnim radionicama Arena Centar želi upoznati posjetitelje s raznim likovnim izričajima i tehnikama, te im pružiti zadovoljstvo stvaranja vlastitog umjetničkog djela uz vodstvo članova HDLU-a.

Najbolji izbor blagdanskih poklona

Adventsko doba je ujedno izvrsna prilika za kupovinu najljepših i najpovoljnijih blagdanskih poklona u više od 200 trgovina. Arena Centar daje i mogućnost kupnje poklon kartice, idealnog poklona kojim će se ispuniti želje onih koje darujemo, bilo da je riječ o rodbini, prijateljima, poslovnim partnerima ili zaposlenicima. U vrijeme najvećih blagdanskih gužvi, Arena Centar čeka Vas sa 3000 besplatnih parkirnih mjesta.

Ulaz na sve dječje predstave I likovne radionice je besplatan. Svoje mjesto rezervirajte na radionice@arenacentar.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju