Povećivač usana potpuno je novi proizvod od sada dostupan na hrvatskom tržištu. Riječ je o novom beauty pomagalu koje je istovremeno jednostavan i praktičan za korištenje, jeftin i bezbolan, a u svega nekoliko sekundi čini usne ljepšima i punijima

Razne inačice povećivača usana već su duže vrijeme jedan od glavnih beauty hitova u svijetu i efikasan trik za brzo i prirodno povećanje usana. Povećivač usana nastao je od strane hrvatskog brenda 'Hello Beauty' čiji je dizajn i dodatno patentiran.

'Hello Beauty Full Lips' dizajnirani je model 2 u1, ovisno o anatomiji usana. To znači da ima dva otvora, veći i manji, pa je prilagodljiv svakoj veličini usana.

Funkcionira na principu vakuma. Povećivač usana prislanja se na usne i stvara vakum koji će u svega nekoliko sekundi povećati usne do željene punoće i veličine.

Povečivać usana prislanja se na usne i stvara vakum koji će u svega nekoliko sekundi povećati usne do željene punoće i veličine

Primijenjuje se tako da se povečivać usana drži do primjerice 20-tak sekundi na usnama uz nekoliko uzastopnih ponavljanja dok se ne postigne željeni efekt. Može se koristiti na više načina – ili za povećanje obje usne, ili za povećanje samo donje ili samo gornje usne ili za stvaranje posebnog oblika usana.

Njegova primjena je u potpunosti prirodna i ne stvara nelagodu. Proizvod je napravljen od plastike, dermatološki je testiran i antialergijski. Ne preporuča se njegovo korištenje na usnama koje imaju filere ili koje su kirurški tretirane.

Može se upotrebljavati svakodnevno ili u posebnim prilikama, a njegovo pakiranje je dovoljno praktično i maleno da se može nositi posvuda, pa stane u svaku žensku torbicu. Uz pakiranje dobiva se i posebna vrećica, te je na taj način njegova primjena i higijenska.

Održavanje povećivača usana je također jednostavno – dovoljno ga je nakon korištenja isprati vodom ili micelarnom otopinom.

Hello Beauty Full Lips dostupan je u svim Bipa prodavaonicama po cijeni od 129,90 kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju