Angelina Jolie slavila je 46. rođendan u najboljem društvu. Glumica je dan provela s djecom u svojoj predivnoj losanđeleskoj rezidenciji koja se nalazi u četvrti Los Feliz.

Galerija

Zatim su je 19-godišnji Maddox, 17-godišnji Pax, 16-godišnja Zahara, 15-godišnja Shiloh, 12-godišnja Vivienne i 12-godišnji Knox iznenadili odlaskom na večeru i odveli je u poznati losanđeleski restoran Tao.

Angelina je jednom prilikom priznala da joj djeca vole pripremati iznenađenja za posebne prigode poput rođendana ili Majčina dana.

Angelina Jolie proslavila je 46. rođendan u društvu svoje djece
Angelina Jolie proslavila je 46. rođendan u društvu svoje djece (Foto: Profimedia)

Ja ništa ne planiram, a onda me oni iznenade. Spoznaja da zajedno nešto smišljaju i rade i da misle kako je to važno uvijek me rasplače. Stalno se šale na račun toga koliko me brzo rasplaču, rekla je Angelina, koja je sigurno ispustila koju suzu i nakon ovog iznenađenja.

Ljubiteljica crne boje za ovu prigodu odabrala je vrlo neočekivanu haljinu. Naime, slavnu ljepoticu u privatno vrijeme uglavnom viđamo u crnim odjevnim kombinacijama, a kada ih i zamijeni komadima u drugoj boji, to su i dalje vrlo neutralne i neupadljive nijanse.

Ankete

(8721) Angelina Jolie...

rezultati povratak glasova1343
rezultati

Ovaj put Angelina je odabrala svilenu midi haljinu u jarkoj nijansi žute boje koju je spojila s klasičnim nude salonkama i crnom torbicom modne kuće Valentino.

Angelina Jolie
Angelina Jolie (Foto: Profimedia)