Želite provesti doček Nove godine na potpuno drugačiji i zabavan način, kostimirani u stilu najpoznatijeg malog čarobnjaka na svijetu? Vodimo vas u Terme Sveti Martin u kojima je sve moguće, pa i pronaći magične trenutke opuštanja, izvrsne gastronomske ponude, kao i nezaboravnih wellness trenutaka koje ćete pamtiti.

Provedite čarobnu noć na čaroban način

Dočekajte Novu godinu na drugačiji način, uz odličan i jedinstveni tematski party na unutarnjim bazenima koji će se u ovoj noći pretvoriti u najpoznatiju školu za čarobnjake na svijetu. Uživajte u ovoj čarobnoj noći sa svojim najdražima uz zabavan animacijski program za djecu i odrasle. Želite li pak klasičan doček, odaberite neku od tri druge lokacije: restorane Falat ili Quelle, te kongresnu dvoranu. Nakon zabavne noći, provedite vrijeme u ljekovitoj termalnoj vodi, odmorite svoje tijelo i um pod stručnim rukama našeg osoblja u Wellness centru ili odaberite klizanje s Martijem na novom klizalištu!

PR PR (Foto: PR)

Wellness za velike i male

Znate li da su Terme Sveti Martin idealna destinacija za obitelji koje traže odmak od ustaljene rutine? Dok roditelji u zimskim mjesecima obnavljaju energiju brojnim wellness i spa programima kao što je Wellness za 4 godišnja doba, djeca mogu uživati u nizu animacijskih programa na otvorenom, ali i u novouređenoj igraonici u sklopu hotela. No, požele li djeca i sama okusiti čari wellnessa, tu su i bogati programi prilagođeni njima. Priuštite im nezaboravno iskustvo wellnessa i pokažite im da je važna briga o zdravlju tijela i uma već od malenih nogu. Poželite li nekome pokloniti božićni Wellness, Terme Sveti Martin u prosincu imaju aktivnu posebnu ponudu prilikom kupnje 5 proizvoda, s kojom možete uštedjeti i 40%.

PR PR (Foto: PR)

Adventska ponuda Termi prilagođena svim uzrastima

Prosinac je mjesec lijepih želja i još boljih uspomena, a upravo su Terme Sveti Martin za sve svoje posjetitelje osmislile i bogat adventski program koji je upotpunjen raznovrsnim sadržajima. Tako će 17. prosinca u Termama biti otvoreno klizalište, a samo otvorenje pratiti će i koncert klape Kampanel. Tada ćete moći kupiti i lokalne proizvode međimurskih OPG-ova na jednoj od nekoliko adventskih kućica. Već idućeg dana očekuje vas koncert Firestarsa kao predgrupe i New Casino banda. U četvrtak 23. prosinca organiziran je nastup mažoretkinja, dok će se u petak, na sam badnjak, održati koncert Dominika Padarića i gostiju. Kompletan adventski program možete pratiti i na društvenim mrežama Termi Sveti Martin.

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju