Uz brand Stella Jones bezbrižno prošećite ulicom dok vjetar svija grane

 

Galerija PR PR PR +0 PR  Hladnije vrijeme nije samo izmijenilo izgled ulica, već i izgled naše garderobe. Ljetne haljetke i laganije hlače zamijenile su popularne „trofrtaljke“, tople hlače pa čak i deblje maxi haljine i plisirane suknje. Naravno, to je samo dio sezonske odjeće koja unosi promjene u naše ormare. Kako od hladnoće ne bismo cupkali neki brzi ritam čekajući tramvaj, bus ili Novu godinu, treba pametno odabrati sve slojeve zimske odječe, uključujući čarape. Kada stignu zimski mjeseci često posežemo za debelim vunenim čarapama u kojima se na centralnom grijanju ne osjećamo niti ugodno niti pomodno. Kako biste postigli look u kojem se, bez obzira na stanje žive u termometru osjećate ugodno u ormaru je potrebno imati više opcija - za toplije i hladnije vrijeme i, naravno, različite stilove koji pašu uz odabrani outfit. Ako uz to uspijemo nabaviti kvalitetne najlonke po dobroj cijeni, ljubiteljica mode koja čuči u svakoj od nas i bori se s štedljivicom koja pazi na stanju u novčaniku, bit će nam zahvalne.

PR PR

dm marka Stella Jones raznolikom ponudom čarapa udovoljit će svakoj nozi i odjevnoj kombinaciji. Ako cičoj zimi i svima u uredu poželite pokazati zube i odvažite se za suknju do koljena, najlonke Energize od 40 DENa potapšat će vas po koljenu i pružiti vam potrebnu potporu i oblikovanje. Dobro, možda suknja nije vaš đir pa se odlučite za hlače do gležnja. U tom slučaju će najlonke „Resistant“ od 20 DENa odraditi rutinski posao zahvaljujući otpornosti na stvaranje rupa ili pobjegle očice. U krajnjem slučaju, ako ste toliko zimogrozni da ne možete bez toplih hlača, mi vas u potpunosti razumijemo i podržavamo. U dm-u nabavite zimske najlonke crne boje od 40 DENa koje su izrađene od prirodnih vlakana i koje će poslužiti kao ugodna i topla zaštita od vjetra na kojem će mnoga koljena klecati.

Ako nismo pogodili vaš zimski outfit, nemojte misliti da je to zato jer Stella Jones u ponudi ima samo tri vrste čarapa. U 157 dm-ovih prodavaonica pronađite više do 180 različitih vrsta najlonki, sokni i dokoljenki.

Više informacija pronađite na dm-ovoj Facebook ili web stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju