Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa došli su na svečanu izvedbu predstave "The Wider Earth" održane u Prirodoslovnom muzeju u Londonu.

Galerija Meghan Markle Meghan u vunenoj haljini Calvina Kleina i kaputu Amande Wakeley Meghan i Harry družili su se s članovima organizacije UrbanWise +1 Meghan i Harry družili su se s članovima organizacije UrbanWise

Uoči predstave Meghan i Harry družili su se i s članovima organizacije UrbanWise, specijalizirane za edukaciju djece o pitanjima ekologije i lokalnoj baštini.

Vojvotkinja je blistala uz svoga supruga u vrlo jednostavnom izdanju. Nastavila je niz kombinacija u kojima dominiraju udobni odjevni komadi pa je tako ovaj put nosila bijelu haljinu Calvina Kleina iz njegove kolekcije Resort za 2019. godinu.

Meghan u vunenoj haljini Calvina Kleina i kaputu Amande Wakeley Meghan u vunenoj haljini Calvina Kleina i kaputu Amande Wakeley (Foto: Getty Images)

Haljina s visokim ovratnikom napravljena je od čiste vune, bez primjesa drugih neprirodnih materijala, rastezljiva je i "diše" zahvaljujući svom finom sastavu pa se Meghan u njoj sigurno osjećaja maksimalno udobno. Uz haljinu je nosila svoj stari kaput Amande Wakeley, a kada su u pitanju cipele - nije se previše zamarala udobnošću.

Meghan i Harry družili su se s članovima organizacije UrbanWise Meghan i Harry družili su se s članovima organizacije UrbanWise (Foto: Getty Images)

Unatoč visokoj trudnoći, vojvotkinja i dalje uživa u nošenju cipela s vrlo visokom potpeticom pa je tako za novi izlazak odabrala model modne kuće Ralph Lauren koji je prvi put nosila na krštenju princa Louisa.

Mnogi su pohvalili novo izdanje lijepe Meghan, ali bilo je i onih koji su se na društvenim mrežama malo našalili na račun njezine kombinacije i konstatirali kako ovaj put ne izgleda kao vojvotkinja, nego kao - doktorica.

Nova kombinacija Meghan Markle je…

glasova:



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju