Dolčevita je odjevni komad koji ima status zimskog klasika, a vadi se iz ormara čim temperature postanu toliko niske da trebamo komad koji će nas grijati i biti udoban.

Galerija Dolčevita je zimski odjevni klasik Stradivarius, 199,90 kn H&M, 24,99 eura (187,99 kn) +12 Sinsay, 99,90 kn

Osim činjenice da su tople i ugodne, prednost dolčevita je i njihova svestranost. Lako ih je kombinirati za razne prigode. Za ležeran izgled dovoljne su traperice i tople čizme, a kada ih se spoji sa suknjom ili haljinom i gležnjačama na potpeticu, rezultat je ženstvena kombinacija koja funkcionira u raznim prigodama, od odlaska na posao do druženja s prijateljicama.

Ako odaberete dolčevitu u nekoj živahnoj boji, dobit ćete i komad koji će u svaku zimsku kombinaciju unijeti dozu vedrine.

Pletene haljine jako su popularne u hladnijem dijelu godine Već od 150 kuna: 15 pletenih haljina s dolčevita ovratnikom koje ćete htjeti iznositi

Za sve koji vole komade koji kombinacije podižu na višu razinu u našoj smo galeriji izdvojili tople dolčevite u raznim bojama iz kojih se nećete skidati do proljeća, a kombinirat ćete ih uz sve komade iz ormara.

H&M, 24,99 eura (187,99 kn) H&M, 24,99 eura (187,99 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju