Ono što svaki poklon čini posebnim, uz pažnju kojom je biran, je i način na koji smo ga upakirali. Bez obzira koliko cjenovno bio skroman, uz maštoviti omot u koji smo uložili malo vremena i mašte, upravo se on može istaknuti kao najljepši ispod božićnog drvca. Predlažemo vam 8 kreativnih ideja za umatanje za koje vam nisu potrebni skupocjeni ukrasi, već stare novine, obične papirnate vrećice i iskorištene role wc papira

Mnogima je najljepši i najčarobniji dio rituala poklanjanja upravo otvaranje dara, jer slatko iščekivanje kao i pogled osobe koja ga daruje vrijedi jednako kao i sam predmet skriven u vrećici i omotu.

Ne trebate biti vješte dekoraterke da biste izvele ove unikatne ukrase, a možete ih izrađivati i sa svojim najmlađima

Ako pak poklonu želite osigurati dodanu vrijednost, nemojte ga tek usputno i brzinski sakriti ispod šarenih papira, već ga maštovito omotajte uz pomoć 'saveznika' iz domaćinstva.

>> Običnim sapunom napravite najljepše ukrase na prozorima

Odlično će poslužiti obična papirnata vrećica, ali i stara majica i iskorištene role wc papira. Ne trebate biti vješte dekoraterke da biste izvele ove unikatne ukrase, jer su toliko jednostavni da ih možete izraditi i sa svojim najmlađima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju