Westgate Shopping City od 25. - 27.04. bit će mjesto okupljanja roditelja i njihovih mališana u sklopu 15. proljetnog izdanja sajma Dani beba, djece i trudnica. Ovaj sajam najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe i sudjelovat će više od 90 izlagača i izvođača.

U ugodnom ambijentu Westgatea osim brojnih izlagača posjetitelje očekuje i bogat zabavni program: nastupi dječjih zborova, plesnih skupina, KUD-ova, sportskih klubova i brojni drugi zabavni i edukativni sadržaji. Ovaj sajam omogućava roditeljima da na jednom mjestu dobiju sve informacije i savjete vezane za roditeljstvo, porođaj i prehranu beba, te da se upoznaju s brojnim novitetima i brendovima vrhunskih proizvođača.

Za djecu su pripremljene edukativne i zabavne radionice i animacijski programi, druženje s veselim maskotama i zabava u najvećoj dječjoj igraonici Kid's Worldu. Četiri avanturistička područja, najmodernije sprave za igru, vulkan na koji se djeca mogu penjati, velike lego kocke i brojne druge zanimljivosti upravo su ono što svi mališani žele.

Ono što će sigurno oduševiti sve posjetitelje su i posebne sajamske ponude i popusti na proizvode specijaliziranih proizvođača te brojne nagradne igre. Istog vikenda održat će se i još jedan vrlo popularni Late Night Shopping koji donosi odlične popuste na najnovije proljetne kolekcije vodećih domaćih i svjetskih brendova.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju