Kvadrati stana često su presudni u ispoljavanju želja prilikom uređenja, no da mini prostor ne mora nužno biti i prepreka u krajnjem rezultatu maštovitog i razigranog dokazao je zagrebački stan. Osebujni vlasnici ružičastog ljepotana, obožavatelji su antikviteta i retro stila, a zidove unutar 40 četvornih metara rušili su u nekoliko navrata ne bi li iz malog stana izvukli najveći komoditet


Svaka sitnica zagrebačkog stana čiji vlasnici izgledaju kao da su upravo ispali iz ružičastog Cadillaca vraća u neka prošla vremena.

Planska prenamjena prostorija i pastelne boje na zidovima, trikovi su uz koje mali stan može izgledati puno komforniji



Dragan Mihaljević i Mia Borčić vjerni su sakupljači antikviteta i modernih sitnica u kojima je retro stil presudan. Daleko od trendova u njihovom 40 četvornih metara velikom stanu stanu prevladava ladanjski, rustikalni i shabby chic stil.

>>Zavirite u stan kakav bi poželjela svaka žena

Detalji su bili presudni za prikaz svega što vlasnici vole, plansko rušenje zidova rezultiralo je dominantnim dnevnim boravkom s radnim prostorom koji je prije bio u funkciji spavaće sobe. Mala kuhinja obuhvaća minijaturnu radnu plohu i policu s tanjurima, a pravi dašak ženskog oslikavaju zidovi obojeni u ružičasto.

Bračni krevet i stolić za šminkanje jedini su namještaj u spavaćoj sobi, dok je smještaj gomile odjeće koju posjeduje osebujan par riješio drveni stalak s omiljenim komadima garderobe.

Smjelost u eksperimentiranju s prostorijama potvrdila je i prenamjena spavaće sobe koja je prvotno bila blagavaona, pa dnevni boravak, te naposljetku intimni kutak. Pastelne boje dominiraju u cijelom stanu, a vlasnici su ih odabrali zbog potrebe za mirom u čemu nježna zelena, ružičasta i žuta definitivno ugađaju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju