Jednostavnost življenja koju si možete priuštiti: Oživite svoj dom

SOMFY je vodeći svjetski brend na području motora, automatskih sustava i rješenja za sve vrste zaštite od sunca (rolete, tende, zavjese, venecijanere, rolo platna, grilje) te garažna vrata i ograde koja će biti u potpunom skladu s vašim zahtjevima.

Sigurno vam se dešavalo da u žurbi morate napustiti svoj dom, da ste zaboravili spustiti rolete ili se morali skrivati od znatiželjnih pogleda susjeda i prolaznika. Uz Somfy takvi problemi nestaju, s jednim jednostavnim dodirom možete poboljšati udobnost, sigurnost te uštedjeti energiju. Automatskim otvaranjem i zatvaranjem roleta, tendi ili garažnih vrata Somfy sustavi omogućavaju savršenu sigurnost kao i jednostavan pristup vašem domu. Smanjivanjem izmjene topline automatizirane rolete omogućavaju jednostavno održavanje udobnosti uz uštedu na računima za grijanje i do 10%, te uštedu energije potrebne za hlađenje i do 28%. Uz Somfy infracrvene grijalice možete produžiti i boravak na svojoj terasi tijekom cijele godine. Više informacija o svim Somfy proizvodima možete pronaći ovdje.

U nadolazećoj proljetnoj akciji Somfy vam približava i čini još dostupnijim sva dostignuća moderne tehnologije uz 15 % popusta koje potražite ovdje.

Današnja potražnja sve više inzistira na proizvodima čiji dizajn i kvaliteta prkose vremenu. Somfyevi proizvodi, upravljači te zidni prekidači osjetljivi na dodir imaju garanciju od čak 5 godina, a svojim dizajnom i bojom uklopit će se u bilo koji interijer.

Inovativno, funkcionalno, jednostavno, estetsko, pouzdano, to je Somfy.
Za više informacija obratite nam se:

Somfy predstavništvo za Hrvatsku

BFT- ADRIA d.o.o.
Obrovac 39
51218 Dražice
Tel:051/502-640
Fax:051/502-646
e-mail: office_hr@somfy.com

www.somfy.com.hr

(autor fotografija Arnaud Childéric)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju