Nekima je povrat poreza nešto što čekaju cijelu godinu, a nekima samo iznos koji će dobro doći kao dodatak plaći no bilo da se radi o manjem ili nešto većem iznosu novac koji ćete dobiti treba pametno iskoristiti. Ako i vi spadate u skupinu onih koje se vesele dodatnom novcu od povrata poreza poslušajte 6 najboljih savjeta kako uložiti dodatne kune

1. Kreirajte crni fond
U današnje vrijeme rijetki su oni koji uspijevaju uštedjeti no izvanredni iznosi u novcu možda su baš prava prilika da se barem privremeno financijski osigurate. Ako niste osoba od sačuvate novce za neku buduću, vama značajnu priliku ili odluku.

>> Produžite svoj dan za 2 sata!

2. Uložite u sebe
Dodatni novac može vam poslužiti kao investicija u sebe. Upišite strani jezik, neki tečaj pa čak i dodatno školovanje i sigurno ste napravili dobru stvar.

>> 5 trikova koji štede gorivo i novac

3. Uredite stambeni prostor
Ulog u vlastiti stambeni prostor uvijek je dobar plan. Bilo da se radi o namještaju, garnituri, madracu, stolariji ili dekoraciji okućnice neće vam biti žao.

4. Uplatite putovanje
Rijetki mogu bez grižnje savjesti i dobre kalkulacije uložiti u putovanje iz snova. Odaberite destinaciju koja ima all included paket i uplatite putovanje koje nećete zaboraviti.

5. Opskrbite se hranom
Sa zalihama hrane koja može stajati ne možete pogriješiti jer osim što ne morate razmišljati o kupovini na dnevnoj ili tjednoj bazi, ako ste gurman priuštite si nešto ukusno, nešto što ne jedete tako često, a znate da će te maksimalno uživati. Isto vrijedi i za dobru kapljicu ako ste ljubiteljice vina.

6. Napravite godišnji sistematski pregled
7. Ulog u zdravlje vrlo je dobra odluka. Budite odgovorni prema sebi i napravite kompletni godišnji sistematski pregled vašeg tijela.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju