Primarni rekvizit svakog ormara osim za vješanje odjeće može poslužiti i za neke druge svrhe. Jednostavne ideje s običnom vješalicom uštedjet će vam vrijeme, prostor i mjesto, ali na posve neočekivan način

Drvene vješalice odličan su rekvizit za izradu police za odlaganje stvarčica i naravno vješanje kaputa. Ovu zgodnu i inovativnu policu možete napraviti sami uz pomoć paketa drvenih vješalica, drvene daske i ljepila za drvo.

>>Jeftino i jednostavno: Polica za kupaonicu gotova u pola sata

Od obične metalne vješalice lako možete napraviti posve zgodno rješenje za rolu  papira u toaletu. Potrebne su vam tek spretne ruke i kliješta kojima ćete promijeniti prvobitnu formu vješalice i od nje napraviti novu.

>>3D zvjezdano nebo u sobi: Novi trend uređenja doma

Ovo doista jednostavno rješenje ne iziskuje nikakav napor, dovoljno je da plastičnu vješalicu s držačima objesite na  pregledno mjesto u kuhinji i na nju učvrstite recept. Odlična ideja za spretne domaćice.

Drvenu vješačicu možete obojati akrilnom bojom i ukrasiti po želji kako bi se uklopila u stil kuhinje. Zaljepite samoljepljive metalne kukice na koje ćete objestiti ručkice šalica za kavu i čaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju