Praznik ljubavi koji slavimo 14. veljače idealno je vrijeme da partneru poklonite dar koji će ga podsjećati na vas u svakom trenutku. Neka to bude foto čokolada, podložak za miš ili foto čestitka s vašom fotografijom. Odaberite ju sami, a Zadovoljna.hr će vam izraditi dar!

Klikom na link vodimo vas u tvornicu darova koji su kao stvoreni za praznik ljubavi. Razveselite sebe i partnera originalnim darom koji ćete vi osmisliti, a mi izraditi za vas.

Kliknite ovdje za originalan dar za Valentinovo

Portal iPokloni daruju čitateljice Zadovoljne.hr. Prvih 500 prijavljenih čitateljica osvojile su jednu od 500 fenomenalnih nagrada, idealnih poklona za Valentinovo.

Darujemo vam 5 foto čokolada, 10 podložaka za miš i 485 foto čestitki!

5 foto čokolada
Vesna Brković
Šejla Kulenović
Ivanka Sabadin Ferenčak
Martina Granić
Katarina Katavić

10 podložaka za miš
Tea Blazevac
Lidija Tutnjić
zdenka Godanj
Renata ŠIšak
mateja staubli
Slavica Blazevac
Anita Mišak
marija nekić
Ivana Parić
Ivana Mišak

Sve dobitnice će na mail adresu primiti kodove potrebne za izradu darova.

U 3 koraka do originalnog dara
1. Sami postavite vlastite fotografije koje se zatim mogu aplicirati na proizvode koristeći već pripremljene razne stilove, predloške i podloge koje potpisuju profesionalni dizajneri.

2. Sve je on-line, bez skidanja podataka, a na stranicu se možete spojiti s bilo kojeg računala, koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

3. Prilikom izrade fotoproizvoda moguće je koristiti već postojeće fotografije s Facebook-a, a moguća je razmjena fotografija između korisnika. Narudžbe fotoproizvoda izrađuju se u vrlo kratkom roku uz poseban naglasak na kvalitetu, te stižu poštom na odabranu adresu korisnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju